|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Štěpkovač dřevního opadu, 9.1.2009  Zdravím:
v Agroservisu vyvíjejí nový drtič dřevního odpadu, který dělá špalíky 6-10cm dle otáček vývodového hřídele. |  | malotraktor TZ, 23.12.2008 Servo na TK můžu vřele doporučit, nemá to chybu. |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 6.11.2008 Zdravím
Máš to pěkně zrepasované |  | Aku motorovú pílu kupit - HQ alebo Stihl, 5.11.2008 Na tokovéto množství dřeva a ještě větší je ideální Husqvarna 350.Nevím co stojí u Vás, ale v ČR je to kolem 13000Kč. |  | Pila H350 - teče olejové čerpadlo? Pravděpodobně neteče, 3.11.2008 Z toho si hlavu nedělejte, že z pily Vám teče olej.To je běžný- pilu po práci vyfoukejte stalčeným vzduchem, osušte spodek pily do sucha a pilu před uložením nechte 2 až 3 dny vykapat na hadru a potom uložte na místo skladováni.Nebo vylejte olej z... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - jméno?, 1.11.2008 Paní Pavlíno, já vůbec netuším, ale obě jsou přenádherné až mrazí, budu sledovat rady odborníků. Krásný podzim D. |  | Motorové pily - plastový blok motoru, 30.10.2008 Zdravím, já osobně vlastním Husqvarnu 350, pila podle Vaších požadavků.100% spokojenost- Švédská preciznost, známí ji má taky, dělá s ní v lese- za rok 100m3 dřeva různé tvrdosti a bez jediné poruchy nebo problemu.Vřele doporučuji. |  | Pelclovky, 25.10.2008 Dobrý den, mně taky přišly Pelclovky, radost převeliká, už měly nachystané pelíšky, Mondiale, Alohe a Postillion a White Nights, tak se budeme těšit na jaro!!! |  | Rakytník - může se hodně ostříhat?, 19.10.2008 Dobrý den, ráda bych věděla, zda se rakytník může opravdu hodně ostříhat, aby se větvičky mohly dát do mražáku. Zdá se, že jeden rok plodí a druhý rok ne (to asi znovu obrůstá), bylo by tedy logické, ale mám trochu obavy. Děkuji D. |  | Fuchsie, 18.10.2008 Dobrý den, paní Berto i všichni ostatní super pěstitelé kytiček. Prostudovala jsem si, co píšete o přezimování fuchsií, ale fakt nevím, co s převislou, na obr. uprostřed. Taky zkrátit o třetinu, obrat listy a šup k bramborům do sklepa? Ta převislá... celý příspěvek > |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 9.10.2008 Je to v podstatě novodobý tékáčko.Já tam mám vzduchem chlazený dvoválec Lombardiny. |  | TK, TZ, MT, Holder, 9.10.2008  Vinea má stálý náhon všech kol, nemusíš přopojovat a odpojovat zadní nápravu.Dá se na ni našroubovat přední tříbodový závěs s vývodovým hřídelem.Vinea má trojcestnou hydrauliku, plazivé rychlosti dopředu.Já mám na Vinee otáčky vývoďáku 540.Jo a... celý příspěvek > |  | MT8 132.2, 8.10.2008 Máš pěknej malotraktor a i tu vlečku.Taky se chystám přes zimu vyrobyt sklápěcí návěs. |  | Kdo pozná jablko?, 7.10.2008 Paní Preclíková, staré stromy jsou moc krásné, když mají péči, až opadá listí, pošlete foto, jak strom vypadá dnes. D. |  | Motorová pila do 5000kč, 7.10.2008 Dobrý dem přidávám setaky s tímto dotazem, včera jsem už trochu studovala jiná vlákna tady, uložila si z rad jako prvé informace Stihl MC 180, 210 a Dolmar 420, zjistila, že ceby na netu se dost liší a kam zajít k dobrému prodejci, to taky netuším... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|