Příspěvky uživatele - 176.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpkovač dřevního opadu, 9.1.2009 Obsahuje fotku
Zdravím: v Agroservisu vyvíjejí nový drtič dřevního odpadu, který dělá špalíky 6-10cm dle otáček vývodového hřídele.
malotraktor TZ, 23.12.2008
Servo na TK můžu vřele doporučit, nemá to chybu.
TK, TZ, MT, Holder, 6.11.2008
Zdravím Máš to pěkně zrepasované
Aku motorovú pílu kupit - HQ alebo Stihl, 5.11.2008
Na tokovéto množství dřeva a ještě větší je ideální Husqvarna 350.Nevím co stojí u Vás, ale v ČR je to kolem 13000Kč.
Pila H350 - teče olejové čerpadlo? Pravděpodobně neteče, 3.11.2008
Z toho si hlavu nedělejte, že z pily Vám teče olej.To je běžný- pilu po práci vyfoukejte stalčeným vzduchem, osušte spodek pily do sucha a pilu před uložením nechte 2 až 3 dny vykapat na hadru a potom uložte na místo skladováni.Nebo vylejte olej z... celý příspěvek >
Pnoucí růže - jméno?, 1.11.2008
Paní Pavlíno, já vůbec netuším, ale obě jsou přenádherné až mrazí, budu sledovat rady odborníků. Krásný podzim D.
Motorové pily - plastový blok motoru, 30.10.2008
Zdravím, já osobně vlastním Husqvarnu 350, pila podle Vaších požadavků.100% spokojenost- Švédská preciznost, známí ji má taky, dělá s ní v lese- za rok 100m3 dřeva různé tvrdosti a bez jediné poruchy nebo problemu.Vřele doporučuji.
Pelclovky, 25.10.2008
Dobrý den, mně taky přišly Pelclovky, radost převeliká, už měly nachystané pelíšky, Mondiale, Alohe a Postillion a White Nights, tak se budeme těšit na jaro!!!
Rakytník - může se hodně ostříhat?, 19.10.2008
Dobrý den, ráda bych věděla, zda se rakytník může opravdu hodně ostříhat, aby se větvičky mohly dát do mražáku. Zdá se, že jeden rok plodí a druhý rok ne (to asi znovu obrůstá), bylo by tedy logické, ale mám trochu obavy. Děkuji D.
Fuchsie, 18.10.2008
Dobrý den, paní Berto i všichni ostatní super pěstitelé kytiček. Prostudovala jsem si, co píšete o přezimování fuchsií, ale fakt nevím, co s převislou, na obr. uprostřed. Taky zkrátit o třetinu, obrat listy a šup k bramborům do sklepa? Ta převislá... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 9.10.2008
Je to v podstatě novodobý tékáčko.Já tam mám vzduchem chlazený dvoválec Lombardiny.
TK, TZ, MT, Holder, 9.10.2008 Obsahuje fotku
Vinea má stálý náhon všech kol, nemusíš přopojovat a odpojovat zadní nápravu.Dá se na ni našroubovat přední tříbodový závěs s vývodovým hřídelem.Vinea má trojcestnou hydrauliku, plazivé rychlosti dopředu.Já mám na Vinee otáčky vývoďáku 540.Jo a... celý příspěvek >
MT8 132.2, 8.10.2008
Máš pěknej malotraktor a i tu vlečku.Taky se chystám přes zimu vyrobyt sklápěcí návěs.
Kdo pozná jablko?, 7.10.2008
Paní Preclíková, staré stromy jsou moc krásné, když mají péči, až opadá listí, pošlete foto, jak strom vypadá dnes. D.
Motorová pila do 5000kč, 7.10.2008
Dobrý dem přidávám setaky s tímto dotazem, včera jsem už trochu studovala jiná vlákna tady, uložila si z rad jako prvé informace Stihl MC 180, 210 a Dolmar 420, zjistila, že ceby na netu se dost liší a kam zajít k dobrému prodejci, to taky netuším... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika