Příspěvky uživatele - 176.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TK ruční brzda, 23.1.2009 Obsahuje fotku
Čau Petře Tady ti posílám pár fotek toho MT8-132.30,snad ti to pomuže.
TK ruční brzda, 21.1.2009 Obsahuje fotku
Nevídím v tom problém ti to nafotit.Ale nevím zda tam teďka má nový Mt8,když jsem tam byl naposled tak tam měl jen Cabrio a Vegu.
TK ruční brzda, 21.1.2009
Nazdar Petře Občas tam jezdím, pročpak se ptáš?Mám to po cestě z práce. Lukáš
TK, 20.1.2009
Nazdar Peťo Známý mi to právě poradil, on to na své Tk má a je to lepší.S lankama jsem se nemohl pořádně domluvit
TK, 20.1.2009 Obsahuje fotku
Tady posílám foto mého předchůdce viney.
Vinea - vlek, 20.1.2009
Zdravím Petře Tak tento typ vozíku nemá nájezdovku ani bovden.Je tam ruční parkovací brzda a kapalinový okruh, který se dá připojit k malotraktoru Mt8-150.32 který má taky kapalinový brzdy.Oje ná otočné oko, hned zaním je držák s nádobkou na... celý příspěvek >
Vinea - vlek, 19.1.2009
Tak ten tvůj vlek jsem viděl v Pv,vypadá dobře,kolik jsi za něj dal?
Vinea, 19.1.2009 Obsahuje fotku
Nazdar Fando Podle mých zkušeností je Vinea 36Hp Comfort dostatečně silná na ten tvůj návěs, ale je na tu váhu návěsu lehká (920kg) a v těžších podnínkách(bláto, mokro,sníh)by asi byl problém, když by se ti vlek zabořil.Ono záleží co a v jakých... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009
Ty úpravy na tvém Tk jsou skvělé, smekám před tebou.Je vidět že si stím dokážeš pohrát.Já jezdím do lesa taky s otcem a řešíme to tak že jezdí autem s přívěsem a naložíme tam taky trochu dřeva.Já bydlím v malé vesničce šest kilometrů od Plumlova... celý příspěvek >
Zetora jsme si pujčovaly, když jsme neměly Vineu.Já tahám oba dva návěsy malotraktorem.S tím větším jezdím jen v dobře přístupném terénu a vozím na něm jen suché dřevo protože když to naložím mokrým dřevem tak je to dost těžký a malotraktor je na to... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009 Obsahuje fotku
Ten návěs není bržděný, jelikož to vpohodě ubrzdím.Malotraktor má čtyři kotoučový brzdy.Když naložím na výšku klanic tak jsou tam rovný dva metry, ale když se udělá čepice tak je tam přes dvaapul metru.Ale ještě mám jeden návěs který jsme tahaly... celý příspěvek >
Chválím pěkné zrepasování TK.Chci se zeptat jakou délku a průměr lana jsi použil na ten naviják a jestly to máš zpřevodované? Díky Lukáš
Kola na klanicovém voze?, 18.1.2009 Obsahuje fotku
Zdravím Františku: Ty kola na tom návěsu byly původně o rozměru 6,50x20 a náprava tam byla z koňského voza.Na tý nápravě nebyly ložiska, ale bronzový futra.Ale jelikož na tom vozím dřevo tak ty futra vydržely jen jednu sezonu tak jsem si koupil u... celý příspěvek >
Naviják, 11.1.2009
Zdravím Vás, chtěl bych se Vás zeptat jak jste spokojen s tím navijákem?Taky oněčem takovém uvažuji a zyjímaly by mě poznatky z praxe.
Štěpkovač dřevního opadu, 10.1.2009 Obsahuje fotku
Zdraví Já jsem testoval jen ten prototyp a na něm byla mezera mezi noži nechaná 1mm, tak slabé větvičky to jen nalomilo, ale teď už jej dělají na 0,2mm od sebe tak to zvládne i tenké větvičky.Mokré haluze to taky zvládne, já dělal dlavně suchý lesní... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika