|
Příspěvky uživatele - 174.179
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké exotické ovoce do bytu?, 4.9.2009 Dobrý večer. Chci se zeptat, které z těchto oxotických ovocí mohu pěstovat v panelákovém bytě bez nutnosti "zimovat" (mám pouze balkon) jde bez nějakých obrovských problémů pěstovat v bytě?
Případně pokud víte ještě o nějakých jiných tropických... celý příspěvek > |  | Jaká nemoc mé broskvoně?, 27.8.2009 Hm, to znamená kupovat další chemikálie. Nelze to nějak bez nich? Kristalon plod a květ je k ničemu v tomto případě? |  |
|  | Jaká nemoc mé broskvoně?, 26.8.2009 Ano, je to malý semenáč, asi 4 měsíce starý. Jakým hnojivem? Mám doma kristalon plod a květ, mohu tímto? Co, že to je tedy za nemoc? |  | Jaká nemoc mé broskvoně?, 26.8.2009  Poradíte mi někdo podle fotek, co se to děje s mojí malou broskoní? Listy jsou takové do žluta a jsou celkem sušší na omak, navíc na některých místech lehce okousané, nevím od čeho, jsem laik... Poradíte někdo co s tím? Není to třeba úpal od... celý příspěvek > |  | Konopí, 26.8.2009 Ja se chci zeptat, jak konopi vypestovat? Dostal jsem tri seminka a nevim, co s nimi, zasadim je, necham naklicit, ale co pak s nimi? Staci je dat do truhliku a zalevat? Do jakeho substratu? Je konopi jednolete nebo se da pestovat vice let? Diky moc... celý příspěvek > |  | Přesadit citron?, 24.8.2009  Před třemi dny mi vyklíčily tři pecky citrusu a teď nevím, co s nimi, do čeho je přesadit a do jak velkého/vysokého květináče. Vyklíčily mi v malém květináčku, kde mám asi cca. 2,5cm hlíny a tak se bojim, že co nevidět jim polezou kořeny ven, tak... celý příspěvek > |  | Jaké exotické ovoce do bytu?, 21.8.2009 Co z tohoto ovoce se dá vklidu pěstovat doma bez nutnosti zimovat?
exoticke-ovoce.coajak.cz |  | Jaké exotické ovoce do bytu?, 19.8.2009 Zdravím. Chtěl bych poradit, jaké všechno exotické ovoce bych mohl pěstovat doma v bytě bez nutnosti zimovat? (balkon mám). Nějaký takový menší seznámek toho, co se dá v bytě vypěstovat bez nějakých velkých problémů...(vynechme mango, avokádo,... celý příspěvek > |  | O jakou rostlinu se jedná?, 17.8.2009  Mám na balkoně zasazenou broskev, daří se jí dobře a z ničeho nic vedle začalo něco růst, říkal jsem si, že to bude asi plevel, ale nechal jsem ho, nebyl jsem si jistý, zdál se mi moc zelenej, dneska jsem ho vytáhl a nestačil jsem se divit, dlouhý... celý příspěvek > |  | Rychlá pomoc mých paprik?, 14.8.2009 Květináče mám prý dost velké, jen tam mám paprik moc. Co Vy byste doporučila na svilušky? |  |
|  | Rychlá pomoc mých paprik?, 13.8.2009  Zdravím. Pomůžete mi, co s mými paprikami? Jsou to svilušky? Listy žloutnou a žloutnou, nic nechemického nepomáhá a už papriky ani nenasadují na květ :(Poraďte, co to je a co na to. Díky moc. |  |
 |
|
|
|