|
Příspěvky uživatele - 77.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 14.8.2009 Tak dík. |  | Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 11.8.2009 Je fakt, že vím, že se musí ty šroubky dotahovat.Trochu jsem to vše nadsadila, protože pořád tam musím něco řešit.Ale to seřízení karburátoru musím dát udělat, to fakt neumím.Hlava na tento typ je jen jednoho druhu, ostatní tam nepasovaly.A proč... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 10.8.2009 Zdravím všechny,
s křovinořezem Dolmar DBC 340 mám neustále něco.Je fakt, že jsem žena a mám velké plochy na vyžínání.,takže ho musím neustále nechat odpočívat.Jednou mi uletí sytič, odejde ten malý koneček a nedá se už zachytit, podruhé se... celý příspěvek > |  | Orchidej - padání pupenů, 14.5.2009 Dobrý den, mám spoustu orchidejí, ale jen bohužel stvoly.Po nasazení poupat všechny upadají.Může někdo objasnit?
Děkuji, Holušová |  | Uvadnutí květů azalky, 13.5.2009 Loni jsem nasadila krásnou středně vysokou azalku a dobře kvetla.Letos pustila násadu květů, ale teď uvadají a opadávají bez pořádného rozvinutí.
Nevím, zda je ukousaný kořen nebo jde o nějakou nemoc.Zalévám ji a je v polostínu.
Děkuji za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|