|
Příspěvky uživatele - 6.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vřesovec Erica persiculata Kapheide, 28.3.2009 Koupila jsem si teď v Baumaxu krásný bíle kvetoucí vřesovec, vytahuje se víc do výšky než do šířky. Protože jsem o něm chtěla zjistit víc, začala jsem pátrat na internetu, ale prohlížeč mi žádnou rostlinu takového jména nikde nenašel. Nemáte někdo s... celý příspěvek > |  | Stále kvetoucí vřesovce, 28.3.2009 Slyšela jsem, že existují stále kvetoucí vřesovce, nemají zelené listy, ale žluté, oranžové nebo bronzové olistění. Nevít prosím, o jaký druh se jedná? Děkuji. |  |
|  | Popínavá letnička do suché půdy, 28.3.2009 Nemohli byste mi prosím poradit nějakou pěkně kvetoucí letničku, která by snesla spíš sušší půdu a přítomnost břečťanu? |  | Jak rychle roste bobkovišeň?, 28.3.2009 Že jsou jedovaté bobule, to vím, ale jsou jedovaté i listy a stonky?? |  | Výsadba cibulí Canna Indica, 9.3.2009 Tak to teda vůbec netuším. Jak staré cibulky asi můžou prodávat v obchodě (Baumaxu)??? |  | černá růže, 23.2.2009 ahojky vite slysela sem neco v tom smyslu ze,,cerna ruze,, existuje, ale neni to ruze je to nejaka kvetina velmi podobna ruzi a je velmi vzácná... jméno bohužel nevím, ale pokud ho zjistím dám vám určitě vědět... papa M. |  | malotraktor agzat, 16.1.2009 S Agzatem osobní zkušenost nemám, odradila by mne hmotnost malotraktoru - 250kg. Pokud hodláte stroj používat pouze na sekání, shrnování a odvoz trávy bohatě Vám postačí MF 70. V práci máme upravenou MFku s motorem B&S,... celý příspěvek > |  | Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 4.1.2009 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jaký má být správný poměr oleje a benzínu v mot. pilách. Před rokem jsem koupil pilu Stihl 026 a ještě jsem neměl možnost ji vyzkoušet. Prosím o radu konkrétně na tuhle pilu. Děkuji za odpovědi. M.L |  | Vhodnost odrůdy podle oblasti., 3.4.2007 Chtěl bych vědět jaká odrůda jabloní by byla vhodná do zahrady v oblasti H.Týna na Domažlicku.Myslím že je to dost podstatné.Kdo má zkušenosti v této oblasti. |  | čistecké lahůdkové, 3.4.2007 Jablko vynikající chuti ještě zač.80.let strupovitost na únosné míře ale vposledních letech všechno shnije nebo spadne takže jsem ho několik let ani neochutnal.Oblast jižně od Prahy,300m n.m. |  |
|  |
 |
|
|
|