Příspěvky uživatele - 6.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vřesovec Erica persiculata Kapheide, 28.3.2009
Koupila jsem si teď v Baumaxu krásný bíle kvetoucí vřesovec, vytahuje se víc do výšky než do šířky. Protože jsem o něm chtěla zjistit víc, začala jsem pátrat na internetu, ale prohlížeč mi žádnou rostlinu takového jména nikde nenašel. Nemáte někdo s... celý příspěvek >
Stále kvetoucí vřesovce, 28.3.2009
Slyšela jsem, že existují stále kvetoucí vřesovce, nemají zelené listy, ale žluté, oranžové nebo bronzové olistění. Nevít prosím, o jaký druh se jedná? Děkuji.
Popínavá letnička do suché půdy, 28.3.2009
Nemohli byste mi prosím poradit nějakou pěkně kvetoucí letničku, která by snesla spíš sušší půdu a přítomnost břečťanu?
Jak rychle roste bobkovišeň?, 28.3.2009
Že jsou jedovaté bobule, to vím, ale jsou jedovaté i listy a stonky??
Výsadba cibulí Canna Indica, 9.3.2009
Tak to teda vůbec netuším. Jak staré cibulky asi můžou prodávat v obchodě (Baumaxu)???
černá růže, 23.2.2009
ahojky vite slysela sem neco v tom smyslu ze,,cerna ruze,, existuje, ale neni to ruze je to nejaka kvetina velmi podobna ruzi a je velmi vzácná... jméno bohužel nevím, ale pokud ho zjistím dám vám určitě vědět... papa M.
malotraktor agzat, 16.1.2009
S Agzatem osobní zkušenost nemám, odradila by mne hmotnost malotraktoru - 250kg. Pokud hodláte stroj používat pouze na sekání, shrnování a odvoz trávy bohatě Vám postačí MF 70.  V práci máme upravenou MFku s motorem B&S,... celý příspěvek >
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 4.1.2009
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jaký má být správný poměr oleje a benzínu v mot. pilách. Před rokem jsem koupil pilu Stihl 026 a ještě jsem neměl možnost ji vyzkoušet. Prosím o radu konkrétně na tuhle pilu. Děkuji za odpovědi. M.L
Vhodnost odrůdy podle oblasti., 3.4.2007
Chtěl bych  vědět jaká odrůda jabloní by byla vhodná do zahrady v oblasti H.Týna na Domažlicku.Myslím že je to dost podstatné.Kdo má zkušenosti v této oblasti.
čistecké lahůdkové, 3.4.2007
Jablko vynikající chuti ještě zač.80.let strupovitost na únosné míře ale vposledních letech všechno shnije nebo spadne takže jsem ho několik let ani neochutnal.Oblast jižně od Prahy,300m n.m.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika