|
Příspěvky uživatele - 62.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to nemoc, nebo nedostatek neceho, 14.6.2009  Toto mi delaji listy Regentu. Odruda o par metru dal nema nejmensi problem. Co to je?
Dekuji,
Martin |  | Foto cyprusteka - prosim o radu, 9.6.2009 Ja myslim, ze to je tak nejak 'normalni'. Cyprisky vyzaduji velkou peci, navic kdyz se koupi se spatnym balem, dopada to spatne. Taky jich par mam hnedych.
Cim hnojit snad poradi nekdo zkusenejsi, ale popravde receno, neznam moc lidi, kteri by meli... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím, co to je?, 31.5.2009  Rozhodl jsem se pripojit nekolik fotek ruznych bylinek co mame, treba to nekomu pomuze. Takze to nahore je materidouska, a dale:
Tymian
Yzop lekarsky
Helichrysum italicum- smil italský, kari koření |  | Prosím, co to je?, 30.5.2009 Pane Josefe, mate opet zrejme pravdu :-). Je to skutecne podobne Thymianu, na Internetu jsem si nasel jak to s temi dvema je. Ted' jeste kdybyste mi odpovedel na dotaz ohledne korenoveho systemu v rubrice konifery, budu radosti bez sebe.
Kvest jsem... celý příspěvek > |  | Prosím, co to je?, 26.5.2009 Vidim, ze jsou zde jiz 3 reakce, kazda jina :-). Muzu nafotit nejaky detail, nebo doplnit informaci (akorat nevim jak popsat vuni...).
Dival jsem se na web aneni to podobne nicemu z vyse uvedeneho, ale kultivaru je takove mnozstvi, ze tezko poznavat... celý příspěvek > |  | Prosím, co to je?, 25.5.2009  Omlouvam se za opravdu hloupy dotaz, ale mohl by nekdo identifikovat nasledujici bylinku? Koupila to pritelkyne a nevime co to je ...
Take bych prosil informaci o tom jak dana bylinka preziva zimu, zda muze zustat venku.
Dekuji! |  | Jehličnany do malé zahrady, 24.5.2009 Sloupovite jalovce (junipierus sc. 'skyrocket' ci 'blue arrow'), tisy (zejm. zlute kultivary rostou sloupovite), ruzne male thuje (thuja orientalis 'aurea nana'), cyprisky, je toho hodne. |  | Jak namnožit tuji z řízků, 19.5.2009  Jeste pripojim fotografii jak takova mnozarna vypada po roce (jsou to tedy jalovce, ale thuje taky vypadaji podobne). Jak vidno, o nic se nestaram, roste si to opravdu jak chce a mam i 20cm vysoke jalovce...
Dulezite je snad jen to vlhko a... celý příspěvek > |  | Konifery "mix" z Lidlu - prosim o rozpoznani, 19.5.2009  Prosim o rozpoznani techto koniferu, dve thuje a jalovec? Potreboval bych znat i kultivar, abych urcil jak rychle/siroko/vysoko porostou.
Dekuji
Martin |  | Šišky na jehličnanech, 19.5.2009 Taky jsem slysel to o zaplozeni, a take mi to thuje delaji, a to se o ne staram, nereznou, rostou krasne, jsou zdrave zelene. Stari 3 roky... nedaval bych tomu vahu, roste-li hezky. |  |
|  | Thuja Occidentalis x Orientalis x Plicata, 17.5.2009 Dekuji, to o te orientalis jsem si myslel. Jeste occ x plicata, muzete to nejak vice popsat? Koukal jsem na (zive) vetvicky a prilis mi to nepripada, ten rozdil bych nepoznal, nevedet ktera je ktera.
Jeste jsem nasel docela hezkou plicatu na... celý příspěvek > |  | Modřín a jeho kořenový systém, 17.5.2009 Pripojil bych se k dotazu v obecnejsi rovine, muze nekdo napsat jak hluboke a siroke koreny maji jednotlive konifery, zejmena thuje, jalovce, cyprisky, cyprise, apod.?
Jak hluboce koreni Juniperus Scopulorum 'Skyrocket'? Nebo 'Blue arrow'?
Uz mam... celý příspěvek > |  | Thuja Occidentalis x Orientalis x Plicata, 15.5.2009 Jak se daji snadno rozeznat mezi sebou Thuje Occidentalis, Orientalis a Plicata? Jeden skolkar mi to pred rokem zacal vysvetlovat, ale nejak to nedokoncil - delal to pres vzorek na vetvickach. |  | Ztracené bednění místo květináčů, 15.5.2009 Postavili jsme si na zahradě takovou malou pyramidu ze ztraceného bednění, viz http://www.kozelzahradnikem.info/pyramida/ - trochu se ale bojím toho, aby přes zimu rostliny přežily (Praha) a aby se to bednění nerozlámalo mrazem. Co si myslíte?
Zatím... celý příspěvek > |  | Utržený přísavník, 13.5.2009 U triprsteho bych si dovolil tvrdit, ze nezakoreni. Alespon mne se nepovedly ani rizky, natoz velka rostlina... |  |
 |
|
|
|