|
Příspěvky uživatele - 156.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíseň na habru převislém, 17.8.2009 Na habru mám plíseň zespodu listů-bílou, svrchu jsou tmavé fleky - co na ní platí? |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 13.8.2009 Vy jste teda šikovný, to bych si taky přála takový domeček pro sebe... |  |
|  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 13.8.2009 Mnohem lepší je docela neznámé zahradnictví Žižka v Dolní Brusnici, mají i stránky, ale chce to vidět. Všechno popsané, úhledně rozdělené ne velké ale pěkně vedené. Sami si množí, nabízejí známé i nové rostliny - hlavně dřeviny. |  | Javor - acer negundo chřadnoucí, 11.8.2009 Lístky pěkně narašily ale od té doby jsou stejně malé, nepřibývají ani větvičky, listy jsou bledězelené spíš do žluta a osychají jim okraje a když zaklepu, tak částečně opadají, uschla jedna větvička spodní.Už přezimoval 2x a dobře. Kupovaný byl... celý příspěvek > |  | Hortenzie, 18.1.2009 a ještě - venku by omrzly nasazené květy (konce větviček s pupeny), aspoň u nás na horách určitě.S. |  | Hortenzie, 18.1.2009 To mi dělají každou zimu, mám je na dost studené chodbě, tak nechám pučet listy (někdy i květy) dokud nebude teplo na jaře - trvá to dlouho, než se rozvinou. Hlavně už nic nestříhat, ale to asi víte. Mám je v nádobách už několik let a kvetou... celý příspěvek > |  | neznámý plod z Maďarska, 7.11.2008  Známí našli koncem října pod nějakým stromem tento plod. Má průměr 9cm, je zvrásněný, žlutozelený, tvrdý a lepkavý na povrchu. Voní jako navoněný citrusový saponát, ne moc příjemně.Pokusím se poslat foto. |  |
 |
|
|
|