|
Příspěvky uživatele - 9.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Banánovník - Musa, 5.9.2009 Listy banánovníku jsou velmi choulostivé a praskají, když se o ně zavadí, když stojí vedle jiné rostliny, když fouká příliš silný vítr a když rostlina není úplně v kondici |  | Opadávání vánočního kaktusu, 29.8.2009 Vánoční kaktusy mám již mnoho let s květy růžovými, bílými, kombinace. Po Vánocích mají několik stovek květů. Jak k nim přišly?V květnu je vystěhuji ven na stinné místo, kde přebývají až do konce září. Rosím, zalévám a hnojím vydatně.Od září zalévám... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovník - Musa, 13.8.2009 Ahojky všichni, nevím, jestli jsem četla úplně pozorně, ale my jsme při nákupu banánovníku - musa basjoo- obdrželi lísteček s upozorněním, aby tento stál minimálně 1m od ostatních rostlin. Zapomněla jsem na to a po měsíci - v červnu-... celý příspěvek > |  |
|
|
|