|
Příspěvky uživatele - 98.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
mucholapka podivná, 9.11.2008 Nevim, zda je toto ten truh, my ve škole prodáváme za 50 kč také dioneu, dále neuvedeno, roste,ale moc nechytá.Pokud jsou 2 nebo 3,tak k to je minimální rozdíl, neměla by se moc,,přejídat"To by jich muselo být v pokoji 50,aby to fungovalo.Je to... celý příspěvek > |  | Masivní otvor ve větvi, 8.11.2008 Bylo by celkem vhodné udělat detailní snímek okolí rány a vnitřek dutiny, pak budeme vědět více.Zatím bych větev s dutinou neřezal, pokud je strom vitální.Uříznutím by vznikla velká řezná řána, která nemá šanci se zahojit.Viděl jsem již větší... celý příspěvek > |  |
|  | Bromelie, 8.11.2008 Já bych v zálivce neviděl rozdíl.Oddělování mateřských rostlin po odkvětu bych nedělal, koupil jsem trs bromelie, nevim přesně jaká to je, ale za měsíc začal vykvétat první květ a takto šlo 7 květů za sebou asi rok, byla to nádhera.Teď rostlina už 4... celý příspěvek > |  | Frézie - péče o ně, především přes zimu, 8.11.2008 Nechte cibulky zatáhnout úplně, když bude suchá nať, vyjměte je a uskladněte v suchu a teplu, na jaře znovu vysázejte.Neodstřihovat nať, dokud úplně nesechla, rostlina z listú stahuje živiny do cibulek.Láďa. |  | Co to vlastně vyrábím, kompost?, 8.11.2008 Posečená tráva se může používat jako mulč, ale musí být trochu seschlá, jinak přitahuje slimáky a jiné potvory.Já nastýlám slámou z pole ihned po sklizni, dokud to ještě nepostříkají, to se zásobím na rok dopředu.Zjistil jsem, že k úplnému potlačení... celý příspěvek > |  | Masivní otvor ve větvi, 8.11.2008  Tato dutina zas tak hrozně nevypadá, horší je to, že tam byl dříve chorož.Každopádně je nutné dutinu vyčistit od ztrouchnivělého dřeva až na zdravé dřevo a vytvořit stříšku, aby tam nezatékalo, ale dutina musí větrat.Takto zadělanou dutinu bych co... celý příspěvek > |  | Jakou rostlinu?, 25.10.2008 Já bych si diechenbachii dal do bytu, i když mám psa(pejska máme a diechenbachii taky),v knížce jsem četl, že pokud zvíře nebo dítě ochutná rostlinu, je tak kyselá, že ji ihned vyplivne.Náš pejsek se rostlin vůbec nevšímá, horší je to s kocourem u... celý příspěvek > |  | Synadenium atropurpureum, 27.9.2008 Jste si jistý/á, že je to opravdu Synadenium atropurpureum, vyhledávač tuto rostlinu nenašel.Podívejte se, jestli to není Synadenium grantii nebo Synadenium cupulare. |  | Synadenium (grantii), 21.9.2008 Tato rostlina je nezmar mezi rostlinami, zakoření ve vodě bez problémů, roste jako z vody, nevadí jí občasné vynechání zálivky a ani přímé slunce.mám ji hned za oknem, zalévám přiměřěně(spotřebuje velké množství vody),a hnojím trošičku většími... celý příspěvek > |  | gloriosa, 21.9.2008  My máme tuto rostlinu ve školním skleníku, je vytápěný v zimě a kvete každý rok, je zasazena ve velkém květináči vytvořeného z plastového sudu, na zimu se ve škole nepřemistuje do chladu.Je to nádherná rostlina, ale jedovatá. |  |
|  | přísavník a loubinec, 20.9.2008 Je to asi jako jírovec a kaštan, loubinec a přísavník je synonymum. |  | Osadit pařez?, 6.9.2008 S tím odnožujícím šeříkem by to šlo také tak, že by se z pozemku odstranily oddenky a k plotu do země by se položilo staré lino nebo nějaká neproniknutelná zábrana pro kořeny tak, aby nebyla vidět.Nejsem si ale jistý, do jaké hloubky šeřík zasahuje... celý příspěvek > |  | Ježek, 6.9.2008 Neví někdo, jestli přezimuje zimu malý ježeček s jeho matkou.Dneska jsem byl odvézt malého ježečka do záchranné stanice, a pán, co ho přijímal se mě ptal, jestli u něho nebyla matka, bohužel mě nenapadlo se ho na to zeptat.Děkuji Lád´a. |  | železniční pražce jako schody, 6.9.2008 Dřevěné pražce se dají sehnad lehce, jeden stojí cca 5 kč, možná o pár korun více.Pokud jste z prahy nebo okolí, je jich hodně vyskládaných na hromadě v žst Praha - Bubny, trat č 120 Praha - Kladno - Rakovník nebo trat 91 Praha - Kralupy n. vlt.,ale... celý příspěvek > |  | Jak zasadit tůje smaragd?, 1.9.2008 Mělo by stačit asi 2 m, tyto tůje nejsou široké |  |
 |
|
|
|