Příspěvky uživatele - 98.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mucholapka podivná, 9.11.2008
Nevim, zda je toto ten truh, my ve škole prodáváme za 50 kč také dioneu, dále neuvedeno, roste,ale moc nechytá.Pokud jsou 2 nebo 3,tak k to je minimální rozdíl, neměla by se moc,,přejídat"To by jich muselo být v pokoji 50,aby to fungovalo.Je to... celý příspěvek >
Masivní otvor ve větvi, 8.11.2008
Bylo by celkem vhodné udělat detailní snímek okolí rány a vnitřek dutiny, pak budeme vědět více.Zatím bych větev s dutinou neřezal, pokud je strom vitální.Uříznutím by vznikla velká řezná řána, která nemá šanci se zahojit.Viděl jsem již větší... celý příspěvek >
Bromelie, 8.11.2008
Já bych v zálivce neviděl rozdíl.Oddělování mateřských rostlin po odkvětu bych nedělal, koupil jsem trs bromelie, nevim přesně jaká to je, ale za měsíc začal vykvétat první květ a takto šlo 7 květů za sebou asi rok, byla to nádhera.Teď rostlina už 4... celý příspěvek >
Frézie - péče o ně, především přes zimu, 8.11.2008
Nechte cibulky zatáhnout úplně, když bude suchá nať, vyjměte je a uskladněte v suchu a teplu, na jaře znovu vysázejte.Neodstřihovat nať, dokud úplně nesechla, rostlina z listú stahuje živiny do cibulek.Láďa.
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 8.11.2008
Posečená tráva se může používat jako mulč, ale musí být trochu seschlá, jinak přitahuje slimáky a jiné potvory.Já nastýlám slámou z pole ihned po sklizni, dokud to ještě nepostříkají, to se zásobím na rok dopředu.Zjistil jsem, že k úplnému potlačení... celý příspěvek >
Masivní otvor ve větvi, 8.11.2008 Obsahuje fotku
Tato dutina zas tak hrozně nevypadá, horší je to, že tam byl dříve chorož.Každopádně je nutné dutinu vyčistit od ztrouchnivělého dřeva až na zdravé dřevo a vytvořit stříšku, aby tam nezatékalo, ale dutina musí větrat.Takto zadělanou dutinu bych co... celý příspěvek >
Jakou rostlinu?, 25.10.2008
Já bych si diechenbachii dal do bytu, i když mám psa(pejska máme a diechenbachii taky),v knížce jsem četl, že pokud zvíře nebo dítě ochutná rostlinu, je tak kyselá, že ji ihned vyplivne.Náš pejsek se rostlin vůbec nevšímá, horší je to s kocourem u... celý příspěvek >
Synadenium atropurpureum, 27.9.2008
Jste si jistý/á, že je to opravdu Synadenium atropurpureum, vyhledávač tuto rostlinu nenašel.Podívejte se, jestli to není Synadenium grantii nebo Synadenium cupulare.
Synadenium (grantii), 21.9.2008
Tato rostlina je nezmar mezi rostlinami, zakoření ve vodě bez problémů, roste jako z vody, nevadí jí občasné vynechání zálivky a ani přímé slunce.mám ji hned za oknem, zalévám přiměřěně(spotřebuje velké množství vody),a hnojím trošičku většími... celý příspěvek >
gloriosa, 21.9.2008 Obsahuje fotku
My máme tuto rostlinu ve školním skleníku, je vytápěný v zimě a kvete každý rok, je zasazena ve velkém květináči vytvořeného z plastového sudu, na zimu se ve škole nepřemistuje do chladu.Je to nádherná rostlina, ale jedovatá.
přísavník a loubinec, 20.9.2008
Je to asi jako jírovec a kaštan, loubinec a přísavník je synonymum.
Osadit pařez?, 6.9.2008
S tím odnožujícím šeříkem by to šlo také tak, že by se z pozemku odstranily oddenky a k plotu do země by se položilo staré lino nebo nějaká neproniknutelná zábrana pro kořeny tak, aby nebyla vidět.Nejsem si ale jistý, do jaké hloubky šeřík zasahuje... celý příspěvek >
Ježek, 6.9.2008
Neví někdo, jestli přezimuje zimu malý ježeček s jeho matkou.Dneska jsem byl odvézt malého ježečka do záchranné stanice, a pán, co ho přijímal se mě ptal, jestli u něho nebyla matka, bohužel mě nenapadlo se ho na to zeptat.Děkuji Lád´a.
železniční pražce jako schody, 6.9.2008
Dřevěné pražce se dají sehnad lehce, jeden stojí cca 5 kč, možná o pár korun více.Pokud jste z prahy nebo okolí, je jich hodně vyskládaných na hromadě v žst Praha - Bubny, trat č 120 Praha - Kladno - Rakovník nebo trat 91 Praha - Kralupy n. vlt.,ale... celý příspěvek >
Jak zasadit tůje smaragd?, 1.9.2008
Mělo by stačit asi 2 m, tyto tůje nejsou široké
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika