|
přesazení stromku z lesa, 8.3.2008 Dobrý den, ujmou se mi v této době borovice od kamarádky z jejich minilesíku? Mají ho hustě vysázený a chtějí ho prořezat. Ráda bych si nějaké vzala, ale jsou již asi metr vysoké. Chytí se? Děkuju za radu. |
 |
destilační přístroj, 2.3.2008 Pri jaké lihovatosti je dobré oddělit dokap vím že to asi není u každého ovoce stejné. |
 |
|
 |
destilační přístroj, 25.2.2008 Kořalka mi po vydýchání občas zežloutne a zakalí se i při lihovatosti nad 50%. Prosím poraďte. |
 |
Mišpule japonská, 25.1.2008 Mám semenáč asi 20 let volně ve studeném skleníku. Asi 8krát kvetl v období listopad až prosinec, ale vždy buď před květem nebo v době květu všechny květy napadne plíseň šedá a včetně měkkých stonků a časem opadají. Teplota je kolem +5°. Asi... celý příspěvek > |
 |
destilační přístroj, 10.12.2007 Děkuji za odpověď, ale když jsem to četl tak mne napadlo, že vlastně nevím kdy se popel do kvasu přidává a kolik ho tam mám dát. Děkuji. |
 |
destilační přístroj, 8.12.2007 Přidávat popel do špatných kvasů? To neznám, prosím proč se tam přidává, jakou tam má funkci? |
 |
kotel ze sudu, 17.11.2007 Udělej dvoj plášt a máš klid, nepotřebuješ míchadlo, jednou jsem destiloval v jednoplášti bez míchadla - připálil jsem to a i po druhé destilaci je to hodně cítit, pít se to fakt nedá prostě maximálně do ostřikovačů. |
 |
Oleandr - přesazování, 21.8.2007 Dobře.
A v létě ho můžu opět dát do půdy?
Mějte se hezky |
 |
Oleandr - přesazování, 20.8.2007 Dobrý den,
je možné zapustit oleandr samostantě do půdy?
Děkuji za Vaši radu
Lenka :o) |
 |
Pomoc-zaschnutí plodu, 22.7.2007 Najednou mě celý hrozen zaschnul. Vypadá to jak usušenej hrozen. Prosím poraďte, nejspíše se jedná o nějakou chorobu. Děkuji |
 |
|
 |
Orchideje, 20.6.2007 Dobrý den, nedávno jsem od svého přítele dostala orchidej (bohužel nemohu napsat přesný název - ale má tmavě růžové květy). Dříve jsem žádnou neměla a tak nevím, jak se o ni správně starat. Velice bych potřebovala Vaši pomoc!!! Prosím pište na... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 21.5.2007 Jestli mohu poradit tak jsem řešil ten sami problém. Kdysi mi poradil jeden člověk že mám v lednu když nemrzne postříkat celí strom SULKOU a před květem to mám zopakovat. Provádím toto již pátý rok a kadeřavost jsem od té doby neviděl. |
 |
Předčasné žloutnutí a opadávání listů, 21.5.2007 Mám druhým rokem nektarinku a letos se mi oběvili tmavě červené skvrny na listech. Poté list zežloutne a odpadá. Poraďte mi co to je za chorobu a jak proti ní bojovat. Předem děkuji za odpověď. |
 |
Dakr - Panter - máte někdo s tímto strojem své zkušenosti?, 21.2.2007 Dobrý den. Také se zabývám touto mechanizací. K olejům brigss: už je na trhu orig. olej brigss pro zimu, teď nevím, zda 5W-30 nebo 10W-30 s patřičnou klasifikací API. K sestavě RZS lze použít sněžnou frézu s převodovkou DSK-316 (má přední vývod).... celý příspěvek > |
 |