Příspěvky uživatele - 158.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
přesazení stromku z lesa, 8.3.2008
Dobrý den, ujmou se mi v této době borovice od kamarádky z jejich minilesíku? Mají ho hustě vysázený a chtějí ho prořezat. Ráda bych si nějaké vzala, ale jsou již asi metr vysoké. Chytí se? Děkuju za radu.
destilační přístroj, 2.3.2008
Pri jaké lihovatosti je dobré oddělit dokap vím že to asi není u každého ovoce stejné.
destilační přístroj, 25.2.2008
Kořalka mi po vydýchání občas zežloutne a zakalí se i při lihovatosti nad 50%. Prosím poraďte.
Mišpule japonská, 25.1.2008
Mám semenáč asi 20 let volně ve studeném skleníku. Asi 8krát kvetl v období listopad až prosinec, ale vždy buď před květem nebo v době květu všechny květy napadne plíseň šedá a včetně měkkých stonků a časem opadají. Teplota je kolem +5°. Asi... celý příspěvek >
destilační přístroj, 10.12.2007
Děkuji za odpověď, ale když jsem to četl tak mne napadlo, že vlastně nevím kdy se popel do kvasu přidává a kolik ho tam mám dát. Děkuji.
destilační přístroj, 8.12.2007
Přidávat popel do špatných kvasů? To neznám, prosím proč se tam přidává, jakou tam má funkci?
kotel ze sudu, 17.11.2007
Udělej dvoj plášt a máš klid, nepotřebuješ míchadlo, jednou jsem destiloval v jednoplášti bez míchadla - připálil jsem to a i po druhé destilaci je to hodně cítit, pít se to fakt nedá prostě maximálně do ostřikovačů.
Oleandr - přesazování, 21.8.2007
Dobře.   A v létě ho můžu opět dát do půdy? Mějte se hezky
Oleandr - přesazování, 20.8.2007
Dobrý den, je možné zapustit oleandr samostantě do půdy? Děkuji za Vaši radu Lenka :o)
Pomoc-zaschnutí plodu, 22.7.2007
Najednou mě celý hrozen zaschnul. Vypadá to jak usušenej hrozen. Prosím poraďte, nejspíše se jedná o nějakou chorobu. Děkuji
Orchideje, 20.6.2007
Dobrý den, nedávno jsem od svého přítele dostala orchidej (bohužel nemohu napsat přesný název - ale má tmavě růžové květy). Dříve jsem žádnou neměla a tak nevím, jak se o ni správně starat. Velice bych potřebovala Vaši pomoc!!! Prosím pište na... celý příspěvek >
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 21.5.2007
Jestli mohu poradit tak jsem řešil ten sami problém. Kdysi mi poradil jeden člověk že mám v lednu když nemrzne postříkat celí strom SULKOU a před květem to mám zopakovat. Provádím toto již pátý rok a kadeřavost jsem od té doby neviděl.
Předčasné žloutnutí a opadávání listů, 21.5.2007
Mám druhým rokem nektarinku a letos se mi oběvili tmavě červené skvrny na listech. Poté list zežloutne a odpadá. Poraďte mi co to je za chorobu a jak proti ní bojovat. Předem děkuji za odpověď.
Dakr - Panter - máte někdo s tímto strojem své zkušenosti?, 21.2.2007
Dobrý den. Také se zabývám touto mechanizací. K olejům brigss: už je na trhu orig. olej brigss pro zimu, teď nevím, zda 5W-30 nebo 10W-30 s patřičnou klasifikací API. K sestavě RZS lze použít sněžnou frézu s převodovkou DSK-316 (má přední vývod).... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika