|
Jezírko bez el. proudu, 5.9.2008 Mám jezírko foliové cca. 10m čtv., 2500 l, max hloubka 70 cm, obvod tvoří mělčiny hluboké do 10 cm široké kolem 30cm osázené rostlinami, další stupeň je stejně široký o hloubce 25-30 cm. Naplněno vodou z vodovodu a doplňováno dešťovkou (až... celý příspěvek > |
 |
Roubovaný meloun, 27.8.2008 Dobrý den. My ho měli letos také poprvé a přístí rok ho budu shánět zase. Vyrostly 3 plody (ty první také odpadaly), někdy koncem července jsme utrhli první, měl 6,5 kg, druhý před 14 ti dny byl 8 kg a včera jsme neodolali poslednímu. Ten už měl... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Cibulka perlovka, 4.8.2008 Má někdo zkušenosti s cibulkou perlovkou a poradil by, kde ji sehnat. Děkuji Marie |
 |
Śpendlíky, 3.8.2008 Dobrý den scháním žluté dlouhé špendlíky dá se sehnat odkopek a nejde na ně šarka? Marie |
 |
Pěstování melounů v Praze, 21.7.2008 Dobrý den. Mám melouny již druhým rokem ale teprve letos se zadařilo. Loní jsem měl 6 melounů a letos jich tam je o poznání více. Pěstuji je na Lounsku a myslím si že ůspěšně. Používám víhradně koňský hnuj a nic jiného. Dneškem tam jsou 3 o velikostí... celý příspěvek > |
 |
palma, 17.7.2008 Ahoj je to určitě liwinstonia, je krásná. |
 |
Mšice na růžích, 18.6.2008 Letos se mšice opravdu namnožily ...
Na růžích je nemám, za to mi napadli Jasmín, postříkala jsem je roztokem vody a olivového oleje (poměr nevím bylo to od oka) a postříkala jsem je takhle 2x a všechny pochcípaly |
 |
Odrůda ananasnaya, 15.6.2008 Dobrý večer koupila jsem si párek minikiwi mám je v květníkách rostou ale nevím co s nimi, dají se v kůlu nebo musí mít drátěnku. Děkuji za radu Marie |
 |
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008  a ještě detail |
 |
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008  ještě obrázek |
 |
|
 |
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008 dobrý den
prosím můžete mi poradit co s popínavou růží napadenou čímsi jako padlím nějaký postřik??? Zkoušel jsem Baycor a pak Sulku a nějak to nepomohlo
karel |
 |
Dakr BLP 60, 17.5.2008 děkuji karel |
 |
Dakr BLP 60, 16.5.2008 Chtěl bych se zeptat zda tento typ sekačky odhazuje pokosenou trávu stranou a to na kterou stranu? Děkuji karel |
 |
Papriky - můžou už ven?, 12.5.2008 Prosím můžu už dát papriky ven? Jižní svah.Děkuji Petra |
 |
Jakou trvalku vysokou cca 50 cm zvolit na plné slunce?, 7.5.2008 Co levandule? Zapojuje výborně při dobrém střihu |
 |