Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Likvidace řas v malém jezírku, 15.4.2009
Přeji krásný jarní den. Já mám také problém s řasou, ale s řasou hnědou. Všude se tu píše o řásách dlouhých zelených. Celou zimu i brzo z jara jsem měla vodu jako křišťál, v jezírku hlubokém 120cm byl vidět každý detail. Jen co se trochu oteplilo,... celý příspěvek >
Jeseteři, 10.4.2009
Děkuji Vám všem za rady. Včera jsem si dokonce vzala dovolenou, abych je mohla pozorovat. Jenže skoro nic se nedělo. Leží na dně a občas kousek popojedou, tak nevím, jestli je to normální. Je to pro mě jako droga, pořád k jezírku chodím a... celý příspěvek >
Jeseteři, 9.4.2009
Dobrý den, včera jsem dostala 2 krásné jesetery asi 30 cm velké. Mám jezírko velké asi 6 m3, takže nevím, jestli je to pro tyto ryby dostačující. Prosím o radu jak se o tyto ryby starat, co krmit, jaké mají nároky. Nerada bych o ně přišla. Jsem... celý příspěvek >
Narcisy, 7.4.2009
Stejný problém mám už asi patnáct let u krokusů. Jiné volně v trávě kvetou, tyhle v záhonu s růžemi mají vždy jen listy. Marie 
Nevíte někdo, co je to za rostlinku?, 6.4.2009
Děkuji za zjištění  Takže stačí zaštipovat a ona se rozkošatí?
Nevíte někdo, co je to za rostlinku?, 3.4.2009
Jestli máte pravdu, tak nás ten strom vystěhuje z domu Nebylo by možné zaslat odhadnutou fotku, abych se na ni mohla lépe podívat a přirovnat? Díky
Nevíte někdo, co je to za rostlinku?, 2.4.2009
Marihuana to určitě není. Přijde mi jako nějaká exotická rostlinka, má i ten kmínek u země hezky stočení a to jsem s ním nic nedělala. Prostě je to záhada.
okrasné dýně, 31.3.2009
Já si semínka dýní předpěstuji v kelímku a do kompostu dávám rostlinky po zmrzlých, když mají aspoň tak 10 cm, vysadím je tak v polovině dubna. Pokud jsem je sázela přímo do kompostu, nevyrostly mi, předpokládám že je sežrali slimáci, kterých mám... celý příspěvek >
Růže z jericha, 24.3.2009
Také máme zimolez na chalupě, ale nevím si s ním rady. Asi do metrové výšky od země jsou vyholené dřevnaté pruty a až nahoře se rozvětvují, přirůstají další větvičky a krásně kvetou. Poraďte mi prosím, jestly by byl možný silný řez až dolů do... celý příspěvek >
Gaskoňské šarlatové, 24.3.2009
Prosím o informace a zkušenosti ohledně pěstování staré odrůdy jabloně Gaskoňské šarlatové. Jedná se mi o nároky na pěstování, dobu dozrávání, chuť atd. Moc děkuji.
Firma Lukon Glads, 23.3.2009
Já rovněž mohu potvrdit, že jde o dobrou firmu, odebírám od nich rostliny dvakrát ročně v ceně přes 1000 Kč a jsem se zásilkou a rostlinami vždy nadmíru spokojená. Na těchto stránkách se již vede diskuse o této zásilkové službě a ikdyž jsou tam... celý příspěvek >
Co je to za nemoc?, 19.3.2009
Prosím o radu o jakou nemoc švestky se jedná. Po odkvětu se začnou vyvíjet plody, které najednou během 1 - 2 týdnů výrazně vyrostou zhruba do velikosti 2 cm a prohnou se, takže vypadají jako ořechy kešu. Jsou stále zelené, ještě nějaký čas... celý příspěvek >
Jabloň na Šumavě?, 19.3.2009
Prosím o radu, jakou jabloň máme (resp. můžeme) zasadit na Šumavě v nadm.  výšce cca 700 m. Nechceme zimní jablka na uskladnění. Jde nám o to, abychom si v létě nebo na podzim mohli natrhat a pochutnat si na dobrých jablíčkách.Může to být i... celý příspěvek >
housenky na borovicích, 9.3.2009
Dobrý den, mám problém a doufám, že mi ho někdo pomůže vyřešit. Loni jsme zakládali okrasnou zahradu. Na zahradě mám asi 10 boroviček (různé druhy). V létě jsem zjistila, že některé borovice mají ukousané jehlice. Při bližším ohledání jsem... celý příspěvek >
Primule - jak na ně?, 3.3.2009
Petrklíče si každoročně kupuji a mám je na okně na verandě, kde není moc teplo - tak kolem 15 stupnňů, ale ty velkokvěté mi odejdou dřív, než je mohu zasadit ven na záhon. Venku pěstuji petrklíče, které jsem si vysela ze semen, kvetly až druhý rokem,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika