Příspěvky uživatele - 119.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnoucí habr, 28.10.2009
Dobrý den, na jaře vysazený habr nám v září také rychle zežloutl. Soused se nám smál, že máme prý speciální zlatý druh.  Konzultovala jsem to se zahradníkem, který plot vysazoval a prý se není čeho bát. Poradil nám, abychom habr.... celý příspěvek >
Stříhání habrů, 10.8.2009
Dobrý den, ohledně hnojení habrů mám taky jeden dotaz. Máme letos vysazený plot z prostokořenných sazenic habrů a zahradník nám dal pod mulč. kůru textílii, proto je možné hnojení pouze přes listy. Není to tedy na škodu? Nemáme si... celý příspěvek >
Jak na mechovitou půdu, 29.3.2009
Dobrý den, nedávno jsem si pořídil nemovitost s velkým pozemkem cca (2300m2). Na většině plochy pozemku je samý mech a chtěl bych se ho citlivě zbavit nebo velmi omezit. Chci dodat, že půda je leží defacto na břidlici a obsahuje celkem velké množství... celý příspěvek >
Mám taky koťata, 29.7.2008
Dobrý den, milá Danielo... Koťat bývalo dříve opravdu všude spíš nadbytek, v poslední době se ale stále častěji setkávám stím, že "nalezence" si jen tak nepořídíte. Maminka mé kamarádky žije v Havlíčkově Brodě a nedávno přišla o starého... celý příspěvek >
Vrtule třešňová - prevence (otočné desky), 9.3.2008
Kdy je začnete vyvěšovat? Děkuji JV
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika