Příspěvky uživatele - 61.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za odrůdu?, 26.2.2010
Stark Earliest je i docela placaté, ale je jibnak zbarvené. Líčko není žíhané, jsou na něm tečky.
Calvados a.j, 21.2.2010
Buďte v klidu. Sacharóza se na rozštěpí na oba monosacharidy (glukózu a fruktózu)  v roztoku sama.
Kterou višeň?, 21.2.2010
Pokud bude višeň trpět podvýživou, budou všechny odrůdy jen pecka se slupkou, tak jako Vaše Morela.   Nejdřív rozhodněte, jaké využití višní plánujete. Odrůdy s maďarskými jmény, dále Favorit, Záhoračka, K. Hortensie, aj. jsou nasládlé a... celý příspěvek >
Odrůdy Vitos a Beforest, 20.2.2010
Nenašel.
40 let stará nafta, 20.2.2010
Jak je to se starším benzínem? Konkrétní příklad: dvoutaktní motorka stojící několik let (5) v garáži, v nádrži směs olej - benzín 1:40.  Takový benzín používám na čištění skvrn - třeba od asfaltu, kovových součástek a nářadí. Všude tam, kde... celý příspěvek >
40 let stará nafta, 19.2.2010
Téma je vpravdě nekončící. Jako rozumnou variantu vidím věnovat naftu známému, který vlastní traktor z 50. či 60. let. Takových je na každé vsi řada. On Vám za to rád pooře políčko, odveze z lesa palivové dříví nebo ze statku fúru hnoje. A Zetor... celý příspěvek >
Psí chlupy do kompostu?, 19.2.2010
.Ráda hnojím kompostem a ne žížalama. Kompost zakládám každoročně, již přes 30 let. Kompost bez žížal se mi zatím "vyšlechtit" nepodařilo. A ani se o to nesnažím. Zarývám-li jej na podzim i s dešťovkami, veřím, že tím půdě prospívám.
Kvas s durancii, 19.2.2010
Rok asi mimořádný byl, přesto jsou některá čísla podezřelá. Já jsem tedy letos (vlastně loni v prosinci)  vypálil z 400 litrů kvasu 40 litrů 51% ní (po doředění). Jako známý odpůrce slazení kvasu jsem ani víc nečekal.  Přiznám se, že v... celý příspěvek >
Odrůdy Vitos a Beforest, 19.2.2010 Obsahuje fotku
Jablka nejsou enormně nápadná Přednosti: velmi dobrá nasládlá dužina s lékořicovou příchutí připomínající kvalitní starší odrůdy vyšlechtěné z Coxovy renety - Bláhova, Kids Orange, aj. Bez větších nároků na polohu a podnebí, není zvlášť náchylný na... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 7.2.2010
Které byste doporučil do horších podmínek - půdních, klimatických, světelných? Mám jenom Prim
Malvazinka, 7.2.2010
Oullinská i Domácí švestka jsou samosprašné. Opylovat Malvazinku asi mohou, pokud kvetou ve stejné době. Domácí, tuším, ale kvete později. Ani v přítomnosti opylovačů nebývá plodnost Malvazinky nijak mimořádná.
Malvazinka, 6.2.2010
Jako vhodní opylovači pro Malvazinku se uvádějí Althanova, Zelená renkloda Mirabelka nancyská, aj.
Jak loupat ořechy, 6.2.2010
Suchá zčernalá rubina  obvykle nebývá následkem sucha, nýbrž houbové choroby antraknózy
Ontario a Wagenerovo, 30.1.2010
Je to tak, útlum pěstování Ontarií vidím v glorifikaci sladkých a červených jablek v naší populaci. Taky výrazný sklon ke střídavé plodnosti. V tom jsem ale spatřoval naopak malou výhodu. Když byl mimořádně špatný rok a jablek bylo málo, tak Ontario... celý příspěvek >
Ontario a Wagenerovo, 30.1.2010
Všechno je možné, ale jablka na obrazku vlevo - na košíku - věru jako Ontaria nevypadají.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika