|
Příspěvky uživatele - 174.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bubnová sekačka Panter 6,5HP, 29.1.2009 Až tak dobrý ten stroj není posečeme s ním asi 6ha za sezónu. Musím říct že jej stále opravujem a dusí se až to hezký není. |  | houby na jabloních, 29.1.2009 S tou motorovou pilou souhlasím taky. Stromy takhle napadené vypadají na pohled zdravě, ale můžou být uvnitř úplně prorostlé. Takovou starou jabloň s plodnicemi houby měla na zahradě babička. Jednou za naprostého bezvětří jabloň zničehonic spadla.... celý příspěvek > |  |
|  | Dýně hokkaido, 28.1.2009 To vypadá vážně lákavě, moc prosím všechny zúčastněné o podrobnější recepty! Hanča |  | Škůdci pokojových rostlin, 28.1.2009 Létající bílé mušky jsou molice, pokud jsou jen na povrchu půdy, mohli by to být chvostoskoci - ale ti květinám neublíží. Hanča |  | Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 28.1.2009 Oves sice nedodá dusík, ale seje se jako opora pro ten hrách . Hanča |  | Rajčebrambor, 27.1.2009 Hm, zajímavé, a z kolika keřů je ta úroda na obrázku? |  | Jak se zbavit pryskyřníku z trávníku?, 24.1.2009 Pokud jsou ty kvítky fialové, mohl by to být popenec břečťanolistý. Hanča |  | Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 20.1.2009 Pěstovala jsem lichořeřišnice, bohužel na můj balkon se nehodí (je přímo na jih, takže i když bohalě kvetly, zároveň jim žloutly listy a tak moc nezdobily).Ale narostly krásně a jsou to skvělé kytky a zelenina zároveń, listy se dají používat... celý příspěvek > |  | stihl 260, 14.1.2009 lze taky zmenit hrubej filtr paliva za lehci |  | Tropicke rostliny ze semen, 12.1.2009 Sela jsem kdysi eukalypty, Eucalyptus citridorus a pak ještě jeden druh, ten už si bohužel nepamatuji. Z čerstvě koupených semen to bylo velmi snadné, sela jsem po jednom semínku do rašelinových květináčků, vyrostly úplně všechny. Ale zbytek... celý příspěvek > |  |
|  | Čím osázet JZ svah?, 12.1.2009 Možná bych tam přidala něco nízkého, co i hezky kvete, napadá mě plicník nebo zběhovec (ten se navíc prodává i s červenými listy), obojí si roste samo na sluníčku i ve stínu a nevyžaduje žádnou péči. Hanča |  | Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 12.1.2009 Česnek medvědí mi roste na sluníčku (tohle místo jsem nevybírala, zahradu jsem zdědila) a daří se mu náramně. Zkusila jsem rozhodit pár semínek i jinde než na svém pozemku, vyrostla jedna rostlinka, ale po třech letech už je jich nejmíň dvacet, na... celý příspěvek > |  | Rostlina, která pomáhá astmatikům, 11.1.2009 Michale, pokud netrváte zrovna na rostlině, na astma pomáhá hra na didžeridu (a protože tenhle hudební nástroj se dá vyrobit i z bolševníku velkolepého, jsme zase zpátky u rostlin. Aspoň se tahle nebezpečná a hnusně invazivní kytka hodí na něco... celý příspěvek > |  | Rostliny v ložnici, 11.1.2009 To je pravda, ale často se dávají do bytu právě z nedostatku těch meziokenních prostor.
Já jsem to psala spíš proto, že do té doby jsem netušila, že by mi muškáty mohly vadit, na balkoně byly celá léta, a tam mi nevadily, tak mě nenapadlo, že... celý příspěvek > |  | Rostliny v ložnici, 11.1.2009 "Pokud nejste na některou z nich alergický", píše se tu výše - a to doporučuji dobře prozkoumat. Mám s tím zkušenost, po čtrnáctidenní těžké chřipce jsem zjistila, že jsem alergická na obyčejné muškáty. Po jejich odstranění z ložnice... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|