Příspěvky uživatele - 174.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnová sekačka Panter 6,5HP, 29.1.2009
Až tak dobrý ten stroj není posečeme s ním asi 6ha za sezónu. Musím říct že jej stále opravujem a dusí se až to hezký není.
houby na jabloních, 29.1.2009
S tou motorovou pilou souhlasím taky. Stromy takhle napadené vypadají na pohled zdravě, ale můžou být uvnitř úplně prorostlé. Takovou starou jabloň s plodnicemi houby měla na zahradě babička. Jednou za naprostého bezvětří jabloň zničehonic spadla.... celý příspěvek >
Dýně hokkaido, 28.1.2009
To vypadá vážně lákavě, moc prosím všechny zúčastněné o podrobnější recepty! Hanča
Škůdci pokojových rostlin, 28.1.2009
Létající bílé mušky jsou molice,  pokud jsou jen na povrchu půdy, mohli by to být chvostoskoci - ale ti květinám neublíží. Hanča
Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 28.1.2009
Oves sice nedodá dusík, ale seje se jako opora pro ten hrách . Hanča
Rajčebrambor, 27.1.2009
Hm, zajímavé, a z kolika keřů je ta úroda na obrázku?
Jak se zbavit pryskyřníku z trávníku?, 24.1.2009
Pokud jsou ty kvítky fialové, mohl by to být popenec břečťanolistý. Hanča
Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 20.1.2009
Pěstovala jsem lichořeřišnice, bohužel na můj balkon se nehodí  (je přímo na jih, takže i když bohalě kvetly, zároveň jim žloutly listy a tak moc nezdobily).Ale narostly krásně a jsou to skvělé kytky a zelenina zároveń, listy se dají používat... celý příspěvek >
stihl 260, 14.1.2009
lze taky zmenit hrubej filtr paliva za lehci   
Tropicke rostliny ze semen, 12.1.2009
Sela jsem kdysi eukalypty, Eucalyptus citridorus a pak ještě jeden druh, ten už si bohužel nepamatuji. Z čerstvě koupených semen to bylo velmi snadné, sela jsem po jednom semínku do rašelinových květináčků, vyrostly úplně všechny. Ale zbytek... celý příspěvek >
Čím osázet JZ svah?, 12.1.2009
Možná bych tam přidala něco nízkého, co i hezky kvete, napadá mě plicník nebo zběhovec (ten se navíc prodává i s červenými listy), obojí si roste samo na sluníčku i ve stínu a nevyžaduje žádnou péči. Hanča
Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 12.1.2009
Česnek medvědí mi roste na sluníčku (tohle místo jsem nevybírala, zahradu jsem zdědila) a daří se mu náramně. Zkusila jsem rozhodit pár semínek i jinde než na svém pozemku, vyrostla jedna rostlinka, ale po třech letech už je jich nejmíň dvacet, na... celý příspěvek >
Rostlina, která pomáhá astmatikům, 11.1.2009
Michale, pokud netrváte zrovna na rostlině, na astma pomáhá hra na didžeridu (a protože tenhle hudební nástroj se dá vyrobit i z bolševníku velkolepého, jsme zase zpátky u rostlin. Aspoň se tahle nebezpečná a hnusně invazivní kytka hodí na něco... celý příspěvek >
Rostliny v ložnici, 11.1.2009
To je pravda, ale často se dávají do bytu právě z nedostatku těch meziokenních prostor. Já jsem to psala spíš proto, že do té doby jsem netušila, že by mi muškáty mohly vadit, na balkoně byly celá léta, a tam mi nevadily, tak mě nenapadlo, že... celý příspěvek >
Rostliny v ložnici, 11.1.2009
"Pokud nejste na některou z nich alergický", píše se tu výše - a to doporučuji dobře prozkoumat. Mám s tím zkušenost, po čtrnáctidenní těžké chřipce jsem zjistila, že jsem alergická na obyčejné muškáty. Po jejich odstranění z ložnice... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika