|
Latinský název kapšije, 25.2.2009 Co je kapšije, jak vypadá? Má to být druh rostliny?
Připomíná mi to jméno skupiny lomikamenů - sekce Kabschia. Hanča |
 |
Identifikace popínavé rostliny, 22.2.2009 Cosmos je ale letnička - a není popínavá. Hanča |
 |
|
 |
Copak je to za rostlinku?, 20.2.2009 A kaktus to je. Hanča |
 |
Copak je to za rostlinku?, 20.2.2009 Je to Rhipsalis, česky věšák. V přírodě roste epifyticky. Hanča |
 |
Mšice a mušky na mátě peprné, 20.2.2009 Tak o těch je tady samostatná diskuse (Mušky). |
 |
Mšice a mušky na mátě peprné, 20.2.2009 Ty mušky jsou černé (smutnice) nebo bílé (molice)? |
 |
Listnaté stromy, 19.2.2009 v zakone je dopravne techickemu stavu stavestavebnimu stavu povetrnostnim podminkam atd ne povaze vozovka povahu nema § 28 zak. c. 361/2000 Sb. |
 |
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 17.2.2009 Nebo slevit z té stálezelenosti a dát tam třeba révu. A za pár let, až děti odrostou, může se něco stálezeleného přisadit. |
 |
Převislé muškáty, 17.2.2009 Já je pěstuju také tak jako paní Lída, převislé i obyčejné, co je moc zdřevnatělé, vystříhnu, aspoň je místo pro nové výhony. Svoje muškáty mám zasazené v čisté bukové listovce (nejlíp drží vodu, balkon je přímo na jih, jen pak musím dost hnojit, aby... celý příspěvek > |
 |
Co s cuketami?, 15.2.2009 Cukety nakládané jako okurky opravdu nejsou nic moc. Ale pokud je rovnou nakrájím nadrobno a pak teprve zavařím jako okurky, mám polotovar na bramborový salát i do pomazánek, tam jsou od okurek k nerozeznání.
Kousky cuket z mrazáku používám, když... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zkusenosti s motorky ke grilum, 11.2.2009 sezen motor k steracum S 120 110 atd nebo nakladak na 24 V a dej jeden prevod do pomala jak uz bylo uvedeno vyse a ja pridal dva prevody 1 /3 pohoda |
 |
pokojové rostliny spolu s vlhkem, 8.2.2009 Nebo břečťan. |
 |
Dýně hokkaido, 8.2.2009 To je paráda, že se tu sešla taková spousta receptů, moc díky! Mohla bych ještě poprosit o přesný recept na marmeládu, jak se tu píše někde výš? Hanča |
 |
Angrešt, 5.2.2009 Pro Lucku (host č. 129.172) - žádnou odolnou odrůdu nemám osobně vyzkoušenou (řeším to otrháváním napadených plodů- vždycky i tak zbyde dost), ale našla jsem hned tři odrůdy v nabídce Ovocné školky Bojkovice:
Ráda bych věděla, zda má... celý příspěvek > |
 |
Perovskia - množení?, 2.2.2009 Právě jsem našla semínka perovskie v nabídce semen a přemýšlím, jestli do toho jít. Na obrázku se mi moc líbí, ale nic o ní nevím. Jak veliká vlastně vyroste? Na jaké stanoviště se hodí? Je mrazuvzdorná?
Předem díky za odpovědi, Hanča |
 |