Příspěvky uživatele - 220.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Thuje - jaký vhodný substrát?, 16.4.2010
Dočetl jsem se, že vhodné je sázet thuje do rašeliny s 30% kompostu nebo rozleželého hnoje.
Výběr odrůdy, 20.8.2009
Děkuji vám oběma za rady. Počkáme tedy na jaro. Tím kačírkem jsme měli v plánu "obsypat" všechny stromky, vypadá to upraveněji a lépe se kolem seká tráva, netušila jsem, že to může stromečkům uškodit... 
Výběr odrůdy, 16.8.2009
Dobrý den, vím, že o vhodnosti odrůd tu již bylo mnoho napsáno, ale i když jsem si vše poctivě přečetla, pořád v tom nemám úplně jasno... Chceme si na podzim založit ovocnou zahrádku u rodinného domku a stále si nevím rady s výběrem meruňky a... celý příspěvek >
Nemocné thuje, 8.8.2009
To vysvětluje, proč jsem žádné broučky ani nic jim podobného v uschlých větvičkách neobjevila, ale jsem úplný laik a jen se řídím radami zkušenější kamarádky :-)  Tak hodně štěstí v boji, ať je to cokoli...
Nemocné thuje, 24.7.2009
Ano je to postřik, přesný název je Karate Zeon 5 SC, stojí kolem 100kč. Smícháte to podle návodu s vodou a měl by stačit jeden postřik. Poschlé větvičky už nezachrání, ale zabrání rozšíření na další. My jsme postříkali všechny thuje na zahradě, i ty,... celý příspěvek >
Nemocné thuje, 23.7.2009
Jestli je problém stále aktuální, zkuste na to použít Karate zeon nebo tak nějak se to jmenuje, nám to zachránilo velice podobně postižený živý plot z thují...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika