Příspěvky uživatele - 99.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rada na bylinné přípravky, 26.4.2011
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by mi někdo poradil. Doma vyrábím pro potřebu rodiny různé bylinné přípravky. Masti, tinktury, oleje apod. Zde na diskusi jsem se dočetla, že do 20 000kč, kdybych výrobky chtěla prodávat se nevztahuje daň.... celý příspěvek >
Penino a přezimování?, 2.9.2010
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda již mám pepino gold přenést dozrát do místrnosti nebo ho mám ještě nechat venku? A do kdy se asi venku nechává?  Děkuji Renata
Zkušenosti z časopisu bakker, 25.8.2010
Dobrý den, láká mne objednat si u Bakkera, ale nemám zkušenosti. Chtěla bych si obednat ty stromky duo a sloupovité stromky. U těch duo je napsaná výška 3m. Je to běžná výška rozvětvené úplně obyčejné jabloně? Mám totiž malou zahrádku, tak potřebuji... celý příspěvek >
Pepino a žloutnoucí listy, 21.7.2010
Dobrý den, letos poprvé pěstuji pepino gold. Ale začaly žloutnout listy a rostlina chřadne. Čím to asi bude? Děkuji Renata
Poléhavá pyracantha?, 20.5.2010
Dobrý den, objednala jsem si 3 druhy pyracanthy na živý plot. P.Kasan, orange glow a soleid dor. Dohromady asi 60ks. Všechny jsou vzrostlé do výšky, ale asi 10 je takových do šířky, takových poléhavých. Je to možné? Ty se asi nebudou hodit na... celý příspěvek >
Žlutě kvetoucí trojlístky, 12.8.2009
Dobrý den, na zahradě se mi rozmnožili takové nízké trojlístky kvetoucí žlutě. Co s tím? Děkuji Renata
Zamořená skalka malými trojlístky, 12.8.2009
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co s plevelem, který se mi rozmnožil po celé skalce. Jsou to takové nízké trojlístky kvetoucí žlutě. Díky Renata
Pepino gold a vyholené větvičky, 8.8.2009
Dobrý den, v květnu jsem zakoupila pepino a pořádně neprostudovala, jak ji pěsstovat. Nyní mám opadam= větvičky a na koncích lístky. Co s tím teď v strpnu. Mám ji ještě teď zasadit do většího květináce a hojně zalévat a hn ojit, či bych mohla... celý příspěvek >
Jaký ostružiník?, 8.8.2009
Dobrý den, jsem začátečník a chystám se na vysazení ostružiníku. Poradíte jaký druh? Velice děkuji Olina
Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 8.8.2009
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, neboť jsem úplný laik, mám již 3roky kanadskou borůvku. Ale jak jsem ji zakoupila, taková je. Tudíž jeden ze země rostoucí výhon. Mám ji u země zkrátit, aby se rozrostla a nebo, jak docílím nových výhonů ze... celý příspěvek >
Sloupcovité jabloně stejná údržba?, 5.8.2009
Dobrý den, chystám se vysadit tak 10 sloup.jabloní. Poradíte mi prosím, kde si je objednat? A ještě jsem se chtěla zeptat, zda se u nich musí provádět stejná údržba? Stříhání, postřiky apod.? Jsem laik. Velice děkuji Renata
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika