|
Příspěvky uživatele - 25.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 20.2.2012 Slimáci dokážou bez problému vylézt na strop skleníku, 2m nad zemí. VV |  | Marmelada z broskvi, 8.8.2009 Dělám džem-jednodruhový s kousky ovoce-ze spadaných broskví či nektarinek, pokud mám přebytky i z nich. Používám želírovací cukr 2:1 nebo 3:1 přesně podle návodu. Tam je rovněž uvedeno, že po uvaření se má kápnout na talířek, pokud kapka nezatuhne,... celý příspěvek > |  |
|  | Bezinky u plotu, 8.8.2009 Není žádný důvod, proč byste nemohla mít na své zahradě bez černý-bezinky. Ano, ořežte všechny části, které na i nad sousedův pozemek zasahují a neměl by v podstatě mít žádné další námitky-pokud je má. Samozřejmě, lidé jsou různí, Vašeho souseda... celý příspěvek > |  | Padana jablicka, 7.8.2009 Z padaných jablek dělám křížaly-bez slupek. Slupky suším ale taky, používám je dohromady se zeleným čajem-sypaným-a půl lžičky medu a je to perfektní čaj, lahodný. M.R. |  | Libeček, 7.8.2009 Libeček nehnojím vůbec. Mám ho na plném slunci, občas zaliju. 1-2x v sezoně ho ořežu až u země, znovu obrazí-mám raději ty mladé svěží výhony. M.R. |  |
 |
|
|
|