Příspěvky uživatele - 151.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Queen Elizabeth, 7.8.2009
Mám rovněž Q.E. a je naprosto stejná jako ta Vámi zavržená. Okraje plátků mají žíhání naprosto stejné, je koupená u manželů Pelcových v Sobotce a nemyslím, že by mně dali něco jiného, brala jsem 4 kousky. Vím, že paní Lilly je odbornice přes... celý příspěvek >
Infekce višně, 9.6.2009
Dobrý den, reaguji na ty pavučinky. Mám stejný problém na třešni, kanadské borůvce a broskvoňích. Malé bílé pavučinky. V loni se objevily také na třešni a ta do konce léta uschla. Máte někdo zkušenosti nebo vědomosti o pavučinkách? Co je to a čim to... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - usychání, 9.6.2009
Dobrý den, jen bych chtěla reagovat na ty pavučinky. Mám stejný problém. Začíná mi usychat borůvka, na které je pavučinek několik a nejen to. V loni mi zašla mladá třešeň, na které jsem také našla několik stejných malých pavučinek. Letos mám... celý příspěvek >
Rjačata - kroucení listů, 14.5.2009
Dobrý den, mám stejný problém a vlastně ho řeším každý rok. Letos se ovšem listy začaly kroutit už doma za oknem a to v době těsně před venkovním přesazením, když se objevily prní květy. U všech těchto větších rostlin se svinuly listy a začaly trochu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika