|
Příspěvky uživatele - 87.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
opadaná višeň, 10.9.2007 Na mé tříleté višničce také předčasně opadaly listy. Před opadem byly posety drobnými tmavými skvrnami. Jedná se také špatné zavlažování nebo jde o nemoc?
Renata |  | folie na hlinu, aby nerostl plevel, 7.3.2007 Zdravím,
tak se skleníkem zkušenosti nemám, ale na venkovní záhony s rajčaty jsem používala černou netkanou textili. Plevel se k rajčatům nedostane i bez plení je prostor mezi rostlinami volný a vzdušný a tím se riziko plísně zmenšuje.... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 1.3.2007 Nevím, kolik stupňů znamená "podchladila". Loni, když byly ty velké mrazy, jsem měla v zimní zahradě jen 3,5 °C. Byla to jen den dva, ale naštěstí rostliny přežily (jen durman reagoval shozením listů). Při přezimování je... celý příspěvek > |  | Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 28.2.2007 Ve chmýří jsou ukryta semínka. Já gazánie přezimuji. Ty nejpěknější si na podzim vyberu, přesadím do květináče a přenesu do zimní zahrady. Zde , v chladnu a na světle dobře přečkají zimu. Pokud dokvétají, opadané chmýří posbírám, jen tak ... celý příspěvek > |  | Rakytník, 29.5.2006 Rakytník lze kopuit v zahradnictví V Droždíně, nedaleko Olomouce. Mají samičí i samčí rostliny. Koukněte na stránky www.drozdin.cz. |  | Muchovnik, 29.5.2006 Muchoník jsem loni (r.2005) zakoupila v zahradnictví v Droždíně. Je to malá vesnice pod Svatým Kopečkem u Olomouce. V tomto rodinném zahradnictví mají velký výběr všech možných okrasných dřevin, listnatých i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|