Příspěvky uživatele - 87.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
opadaná višeň, 10.9.2007
Na mé  tříleté višničce také předčasně opadaly listy. Před opadem byly posety drobnými tmavými skvrnami. Jedná se také špatné zavlažování nebo jde o nemoc? Renata
folie na hlinu, aby nerostl plevel, 7.3.2007
Zdravím, tak  se skleníkem zkušenosti nemám, ale na venkovní záhony s rajčaty jsem používala černou netkanou textili. Plevel se k rajčatům nedostane i bez plení je prostor mezi rostlinami volný a vzdušný a tím se riziko plísně zmenšuje.... celý příspěvek >
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 1.3.2007
Nevím, kolik stupňů znamená "podchladila". Loni, když byly ty velké mrazy, jsem měla  v zimní zahradě jen 3,5 °C. Byla to jen den dva, ale naštěstí rostliny přežily (jen durman reagoval shozením listů).  Při přezimování je... celý příspěvek >
Jak vypestovat Gazanie? - poradte, 28.2.2007
Ve chmýří jsou ukryta semínka. Já gazánie přezimuji. Ty nejpěknější si na podzim vyberu, přesadím do květináče a přenesu do zimní zahrady. Zde , v chladnu a na světle dobře přečkají zimu. Pokud dokvétají, opadané chmýří posbírám, jen tak ... celý příspěvek >
Rakytník, 29.5.2006
Rakytník lze kopuit v zahradnictví V Droždíně, nedaleko Olomouce. Mají samičí i samčí rostliny. Koukněte na stránky www.drozdin.cz.
Muchovnik, 29.5.2006
Muchoník jsem loni (r.2005) zakoupila v zahradnictví  v Droždíně. Je to malá vesnice pod  Svatým Kopečkem  u Olomouce.  V tomto rodinném zahradnictví mají  velký výběr všech možných okrasných dřevin, listnatých i... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika