Příspěvky uživatele - 135.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krtek - a je to, 6.3.2007
Tak zatím se mi ho nepodařilo chitit. Skusím tu pastičku aplykovat později,až bude často kopat. Ale mohl by jste to vyfotit jak se to má správně aplykovat do zemně!!! Myslím tu pastičku z těma zaklobkama.
Krtek - a je to, 5.3.2007
Ale ten náš krtek dělá teďka svoje hromádky.Dal jsem tu pastičku a skusím ji vytáhnout až na druhy den.
Krtek - a je to, 4.3.2007
Máte pravdu že se krtek vrací do svych vykopanych hromádek.Minule jsem jednu udusal nohou a na druhy den tam byla hromádka znova.Jednou jsem koupil past na krtka,byly to tykové železné kleště s pojistkou.Jak krtek do toho bouchne tak toho krtka... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 4.3.2007
Abych věděl, jak se to aplikuje do toho krtince? To si to neumím představit. Předem děkuji za fotku. A jak dlouho tam nechat tu pastičku v zemi? S těma záklopkama! Jak se dozvím, že krtek je chycený v té pastičce s těma zaklopkama???
Krtek - a je to, 3.3.2007
Mohli by jste tu dát fotku, jak se to má správně dávát do země? Myslím tu pastičku z těma dvouma zaklopkama. Předem děkuji.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika