Příspěvky uživatele - 46.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytník - prosím o odpověď, 4.3.2007
Vážená pani, s tím roubováním je to zajímavé. Mohla byste nás prosím kontaktovat na mikola@atlas.cz potřebovali bychom o tom vědět ještě o něco více.
Gingo z větívky, 4.3.2007
Protože jde o poměrně velký strom je vhodnější do menší zahrady použít řízkovance. Letní bylinné řízky s mírně zdřevnatělou částí větve koření s použitím silnějšího stimulátoru téměř 100%, Má to výhodu, že nemá pravý terminál a proto tak nežene... celý příspěvek >
Vyryl jsem v lese několik habrů..., 4.3.2007
Nevim nevim - možná vaše snaha tím vyrytím skončila - prostokořenný habr se dost špatně ujímá v této velikosti - pokud není pěstován v kontejnerech. Jde o dřevinu s tvrdým dřevem a ty jsou na to trochu háklivější.
Šarka švestek, 4.3.2007
Odrůda JOJO je skutečně zcela rezistentní proti šarce. Odrůda JOJO nemůže být virem vůbec nakažena. Její chuť a kvalita a plodnost ale není zas tak super jako u čačanky, které mj. mohou značnou měrou za rozšíření šarky - každá je nakažená - na ní se... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika