|
Příspěvky uživatele - 90.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar a Metaltec 1, 21.8.2008 To co jsem zjistil, jsou jen informace z třetí ruky stylem JPP... Bavíme se o požití v motorovém oleji.
Metaltec se vyrábí v Polsku, je to jakási kopie Militecu - proto ty dohady o název. Výrobce Metaltecu tvrdí, že neobsahuje sloučeniny... celý příspěvek > |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Tou zase řezali trochu jinou kládu ;-) Nejdřív si ten test přečtěte pořádně... Gl. |  |
|  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Ehmm, jestli dobře vidim, tak PS 5000: 15,34s / Stihl MS 260: 17,07s - kde jste našel lepší v řezu??
Hodnocení bylo na hobby brusku, profi brusky jsou trochu jiná kategorie. Ta vaše je zase směšná hračka v porovnání s bruskou ve fabrice na... celý příspěvek > |  | lehká pila, 20.8.2008 Já bych řekl, že lepší bude lehká pila s klasickým úchopem, jako Dolmarista bych nadhodil PS-3410 TLC, Stihl 180, 181. HQ bych se asi vyhnul - plastů až moc... V ruce jsem měl jen Stihl 180, tak můj názor berte jako plácnutí... celý příspěvek > |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Ta hračka na broušení zas tak hrozná není. Má sice mouchy, ale kvalitně brousit se s ní dá. Že má pevně daný úhel čela vůbec nevadí, že rameno pruží, dorazy jsou nepřesné a úhelník má vůli do stran - některé mouchy jdou jednoduše... celý příspěvek > |  | Dolmar, 20.8.2008 Jinde je to pod názvem Militec 1. Metaltec se to jmenuje asi jen v ČR.. Gl. |  | Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 20.8.2008 Ano, sám. S rizikem, že pokud to udělám blbě tak můžu pilu zničit (zatim se nestalo ;-) L i H se vzájemně ovlivňují, rozhodně není jednoduché seřídit to správně. Při seřizování L jsem se řídil hlavně citem, při H... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 20.8.2008 Zmínku o záběhu jsem ještě nikdy v návodu neviděl..
Já měl z výroby H i L otevřené až k omezovákům, nesahal jsem do toho a nechal těch 9800 na 10 nádrží, pak seřídil na 13000, po dalších 10 nádržích 13300.. Nevím, jestli to byl... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 19.8.2008 K němu bych už nešel - jen vyzkoušel že pila funguje. Správně má celý motor prohřát a pak měřit otáčkoměrem. V uchu otáčky mít přibližně může, ale bez prohřátí motoru nepozná nic.
Max. otáčky pro záběh: moje PS500 byla z výroby seřízená na 9800 a... celý příspěvek > |  | Skúsenosti s pílou Narex EB 2400 W, 19.8.2008 Jak tam je sání oleje z nádrže, není tam hadička, která má být dole na dně a vy ji máte někde nahoře v nádrži = sání oleje se dostalo nad hladinu oleje? Gl. |  |
|  | Jed Akátu, 19.8.2008 Pokud je to nateklé a bolí, tak hned k doktorovi - nejspíš tam je ulomený konec trnu nebo nějaký jiný bordel. Zánět achilovky a obecně šlach je svinstvo.. Gl. |  | Hq55 vs. Stihl 280 vs. Dolmar 5000, 19.8.2008 Jo, nenáročná na čistotu a údržbu bude spíš nějaká vývojově starší pila, ale nedovedu posoudit která.. gl. |  | Hq55 vs. Stihl 280 vs. Dolmar 5000, 19.8.2008 Stihl MS 280 - dobrá pila (novější vylepšená je MS280i), Dolmar PS 5000 je ještě lepší, rozhodně bych se jí nebál. Obě jsou tu na diskuzích rozebrané ze všech stran, stačí hledat. Gl. |  | nebezpečný smrk, 19.8.2008 Díky za opravení. (Nic nebylo po ruce, tak jsem to zamáz hlínou. Asi byla bez hub, když to stromy rozchodily :-) Gl. |  | nebezpečný smrk, 19.8.2008 U nás máme řadu smrků cca 15m vysokých, dělají zeď a jsou na větru. Při vichřici se jeden zlomil v polovině, při další vichřici zase jiný, tak jsem ostatní zkrátil cca o třetinu. Zkrácení jsem řezal trochu šikmo a pak zamazal hlínou (údajně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|