Příspěvky uživatele - 141.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olejové čerpadlo - Oleomac 244f, 31.3.2012
Prosím o radu ohledně olejového čerpadla (na mazámí řětězu) pily oleomac 244F.  Vyměnil jsem O-kroužky, ale manžety nelze nikde sehnat. Lze je něčím nahradit? Děkuji
Dolmar PM 4600 S3, 26.2.2012
Dobrý den, plánuji zakoupení motorové sekačky Dolmar PM 4600 S3 na plochu asi 1000m2. Zahrada má svažitý a nerovný terén. Prosím poraďte jakou máte zkušenost s touto sekačkou, popřípadě mi poraďte jinou sekačku. Děkuji.
Křovinořez Dolmar - MS 4510, 4.8.2009
Dobrý den, mám křovinořez Dolmar MS 4510. Chtěl jsem se zeptat ohledně vibrací. Při přidávání z volnoběhu se v určitých otáčkách zachvěje hřídel křovinořezu. Děje se to v nižších otáčkách. Když přidám více, tak vibrace zmizí. U strunové hlavy to je... celý příspěvek >
Křovinořez Dolmar MS 4010, 22.6.2009
Dobrý den, chtěl bych koupit křovinořez na sečení trávy, mladých výhonků stromu a na použití v lese. Možnost použití pilového kotouče. Uvažuji o křovinořezu Dolmar MS 4010.  Nemám zkušenosti s touto značkou. Doposud jsem měl pouze Oleo-mac z... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika