|
Příspěvky uživatele - 141.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olejové čerpadlo - Oleomac 244f, 31.3.2012 Prosím o radu ohledně olejového čerpadla (na mazámí řětězu) pily oleomac 244F. Vyměnil jsem O-kroužky, ale manžety nelze nikde sehnat.
Lze je něčím nahradit?
Děkuji |  | Dolmar PM 4600 S3, 26.2.2012 Dobrý den,
plánuji zakoupení motorové sekačky Dolmar PM 4600 S3 na plochu asi 1000m2. Zahrada má svažitý a nerovný terén. Prosím poraďte jakou máte zkušenost s touto sekačkou, popřípadě mi poraďte jinou sekačku.
Děkuji. |  |
|  | Křovinořez Dolmar - MS 4510, 4.8.2009 Dobrý den,
mám křovinořez Dolmar MS 4510. Chtěl jsem se zeptat ohledně vibrací.
Při přidávání z volnoběhu se v určitých otáčkách zachvěje hřídel křovinořezu. Děje se to v nižších otáčkách. Když přidám více, tak vibrace zmizí. U strunové hlavy to je... celý příspěvek > |  | Křovinořez Dolmar MS 4010, 22.6.2009 Dobrý den,
chtěl bych koupit křovinořez na sečení trávy, mladých výhonků stromu a na použití v lese. Možnost použití pilového kotouče.
Uvažuji o křovinořezu Dolmar MS 4010. Nemám zkušenosti s touto značkou. Doposud jsem měl pouze Oleo-mac z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|