Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009
Já to neberu, jako vyčůranost, ale jako nejschůdnější řešení pro obě strany. Proto se nezlobím, když je můj postup takto označen. V návodu není zmínka o tom, že svíčka nedoporučená může poškodit zapalování. Proto by nebylo snadné z pohledu servisu... celý příspěvek >
Pilky Stihl, 19.2.2009
Myslím si, že pro Vás bude důležitější informace, že MS 341 a 361 jsou poslední - nejmodernější profi modely Stihl (mimo MS 441), MS 270, 280(nyní jen 280i) jsou nejmodernější Stihl farm modely. V hobby kategorii jsou to pily s jedničkou na konci -... celý příspěvek >
Ktora retaz je na rezanie lepsia - 0,325 alebo 3/8, 19.2.2009
Ani nejde o tu gramatiku, ale některé výrazy jsou do jiné diskuze. Jestli to chcete vyzkoušet, tak máte pořád potom možnost si vybrat na častější řezání to, co se Vám zdá lepší a druhou řeznou soupravu mít jako rezervu. Právě u Vaší pily musíte... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009 Obsahuje fotku
Pěkný popis nové generace zapalování je zde:
Husqvarna 61, 18.2.2009
H 455 má podle zkušebny 3,2Nm.
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 Obsahuje fotku
Teď nechápu v čem spletl - v délce záruky na zapalování u Stihlu(asi je nyní 5 let, ale to je jedno, stejně je to déle než 2 roky)?                                  ... celý příspěvek >
Která je lepší Dolmar PS 6400 HS nebo Solo 656, 18.2.2009 Obsahuje fotku
Předpokládám, že nechcete, aby byly vaše příspěvky smazány, proto ponechte nákup - kde si pilu koupí - na tazateli. Tady nejde o to mu doporučit prodejce, ale pomoci mu vybrat vhodnou pilu. Obě pily patří mezi to nejlepší, co se dá pořídit a nelze... celý příspěvek >
Ktora retaz je na rezanie lepsia - 0,325 alebo 3/8, 17.2.2009
Osobně bych 3/8 neměnil, není důvod. Taková pila má na to, aby řezala s 3/8 bez problémů a ostření velkých zubů a v menším počtu je snadnější. Nejprve bych vyzkoušel 0,325 - pokud je možnost, než ji kupovat a mít 2 řezné soupravy a každou jinou. 3/8... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
V pohodě, jaký kabát, taková záplata :))
To je jedno, co si myslíte, ale nemáte ani odvahu si za tím, co napíšete stát. Proto je to pro mě pár bezcenných řádků. Až budete mít za sebou 20 let zkušeností s pilami a jejich opravami a nejen pil, tak možná budete Vševěd, ale hodně záleží na tom,... celý příspěvek >
Pila Dolmar 6400, 17.2.2009
Kvalitní palivo - benzín + olej a poměr 1:50, ostrý řetěz a nepřetěžovat motor - zajistit provoz s dokonalým chlazením.  Mazání zpočátku na střední i vyšší dávkování - podle délky lišty, aby se řezná souprava zaběhla a kladla menší odpor.
V dobách, kdy jsem tomu velmi málo rozuměl jsem použil svíčku, která nebyla do pily vhodná, nebo lépe řečeno, neměla v pile co dělat. Než jsem sehnal jinou, tak jsem pořezal dřevo na celou zimu a nic se nestalo. Bylo to u Homelitky, která měla také... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika