Příspěvky uživatele - 213.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 460 - pár otázek, 15.4.2009
Mastnoty na výfuku jsou normální, neboť pila není nastavena na max. otáčky, resp. výkon - tedy, jak uvádíte. Dále záleží na tom, jak je motor při řezání zatěžován, při větší zátěži i delší liště se zvýší teploty a mastnoty se vypálí. Pilu již můžete... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 15.4.2009
To dělám bez jakýchkoliv problémů téměř 20 let, mě ty návody naopak říkají hodně, to je odraz technického pokroku.
Porucha zapalování motoru sekačky, 15.4.2009
Předpokládám, že manuál Vám asi nepomůže, jestli nemáte na mysli servisní manuál. Vám stačí podle uvedených údajů objednat nové zapalování, před demontáží vadného zapalování si změřte vzduchovou mezeru mezi ventilátorem a modulem spárovou... celý příspěvek >
Motorová pila husqvarna, 15.4.2009
Tady se prolíná popis různých závad, které spolu mohou souviset. Tazatel se ptá na špatný start teplého motoru, což vůbec nemusí znamenat přidření motoru, i když takto na dálku to nelze vyloučit. Vy popisujete příznaky(šedý hliníkový prášek na... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 Obsahuje fotku
Ale já jsem Vás přímo nejmenoval, uváděl jsem to hlavně obecně, ale slyšíte na to,  takže Vám šlo jen o reklamaci... Škoda, to jsem nepochopil, otázka je jak bude uplatněna reklamace při poškození motoru starým benzínem. Vím o případech, kdy se... celý příspěvek >
L a H, 14.4.2009
Vy hlavně potřebujete návod na obsluhu. Ty šrouby - trysky jsou nastaveny a když se ptáte na co jsou, tak je asi nebudete umět seřídit. Nejprve se informujte v návodu, co chybné seřízení trysek způsobí a teprve potom se zajímejte na co jsou. Pokud... celý příspěvek >
Motorová pila husqvarna, 13.4.2009
Začal bych svíčkou, případně kontrolou vysokonapěťového kabelu a koncovky. Dále to může být seřízením karburátoru, poslední, nejhorší možnost je ta, že pila má již malou kompresi a po zahřátí se nízkým tlakem nezapálí palivo. To ale jen odhaduji,... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 13.4.2009
Můj obdiv nemáte, neboť spalujete ve 2T automobilový olej, který je určený do 4T. Když jsem uvedl dříve, že používám přípravek, tak bezradní oponenti našli to, že asi může škodit zdraví. Přitom jsou na to testy. Jsou testy na M6A v poměru 1:25, který... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 13.4.2009
Přípravek je od věci a tehdy jsem jej uvedl, aniž jsem čekal, že to bude záchranná brzda mých oponentů, neboť tím odváděli pozornost jinam. Navíc jej nepoužívám zdaleka tak dlouho, jako směs 1:50. Vy jste se 216.69 tehdy diskuze účastnil, jaksi si... celý příspěvek >
Vari Jikov DSK 317, 13.4.2009
Tak to jsem rád, že se Vám to podařilo, svědčí to o Vaší šikovnosti. Nejsem servisák, ani od fochu, upřímně, kdybych byl, tak bych asi na tyto diskuze neměl čas, nebo bych je považoval za tlachání nějakých amaterů, kde nemá cenu ztrácet čas. O to... celý příspěvek >
Udrzba motorove pily, 12.4.2009
Když už bych pilu ukazoval servisákovi, tak před skončením záruky. Nyní Vám poděkuje, že ví, jak MS 250 vypadá :)), ale navíc, což už se stalo, právě u takových, kteří tu pověst nemají moc dobrou, že najde nějaké "závady",po jejichž... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009
Před 20 lety se již dal sehnat olej, který se mohl mísit 1:40, vzápětí se objevily oleje na mísení 1:50. V té době se běžně používal M6A, nebo M2T, protože originální oleje se nedodávaly. Až po roce cca 1993 se to postupně stalo běžnou záležitostí,... celý příspěvek >
Vůle ventilů GCV135 a GCV190 a GX31, 12.4.2009 Obsahuje fotku
Mám, ale nevím modelovou řadu Vašeho motoru. Proto vkládám všechny jednoválcové OHV motory. Údaje jsou v palcích.
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009
Vy to prostě nechcete pochopit, tak jen krátce. To, co jste popsal, že umíte a znáte je běžné, nebo si myslíte, že to je vyjímečné. Uvažujete nad tím, že stejný postup použije někdo, kdo nemá ty zkušenosti jako Vy a udělá něco jinak, nebo... celý příspěvek >
Vůle ventilů GCV135 a GCV190 a GX31, 12.4.2009 Obsahuje fotku
Vůle ventilů (ve studeném stavu) máte na obr., první hodnota je pro sací ventil, druhá pro výfukový ventil. GCV 160 má shodné hodnoty s GCV 190. Jen bych upozornil, že nutnost seřízení ventilů má význam po počtu provozních hodin dle servisního... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika