Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Servis Oleo Mac Praha, 11.7.2009
souhlasím s předchozím příspěvkem pokud stroj dobře jede tak ho nikde nedávejte skontrolujte co v předchozím příspěvku kolega radil popřípadě ještě dotáhněte šroubky, jestli nemáte známého dobrého servisáka tak pokud není potřeba nikde ho nedávejte... celý příspěvek >
Servis Oleo Mac Praha, 11.7.2009
nezastávám se oleo macu ale je to všechno asi o lidech, jak v servisu tak obsluha my máme v práci taky křoviňák ole 740 už asi 10 let lejeme tam to nejobyčejnější m2t seče s ním kdo má ruce a nohy, a kromě výměny strunové hlavy a nožů, jen běžná... celý příspěvek >
Membrány v karburátoru, 1.7.2009
Díky za odpověď   .
Membrány v karburátoru, 30.6.2009
Dobrý den většinou chci mít doma základní náhr díly na pilu jako řetěz svíčku vzd.filtr aby po případě byly po ruce, zajímá mě jaká je průměrná životnost membrán, a jestli když si koupím náhradní sadu a bude mi ležet v šuplíku nestrácí pružnost.Díky... celý příspěvek >
Vytopená zahradní technika, 27.6.2009
Pokud se jemný písek nedostal do motoru a ložisek tak by stačilo možná jen umýt ale jestli jo, tak asi jedině stroje rozebrat vyčistit popř vyměnit ložiska.
Tovární malotraktor na silnici, 25.6.2009
Myslím že až budeme mít stejné platy a výhody jako ostatní v eu tak nebudeme muset doma sestrojovat samoděly a kupovat traktory bez spz a koupíme si origo john deere (pardon), radši zetor a budem řešit radši důležitější věci jako např jak být opět v... celý příspěvek >
Tovární malotraktor na silnici, 25.6.2009
Je to jen o lidech jak říkáte a o štěstí někdo má pole a les kde potřebuje jet za humny a nepotřebuje jet po veřejné komunikaci, tomu říkám štěstí na toho jsou všeci zamindrákovaní úředníci krátcí ale někdo potřebuje projet třeba jen 50 m po silnici... celý příspěvek >
Tovární malotraktor na silnici, 20.6.2009
Myslím si že jde domadělům i továrním řidičům o jedno , aby mohli přejet na nezbytně nutnou dobu po silnici a nebyli postihováni to ale pokud nemáte spz a technickou kontrolu v případě havárie nikomu asi nevysvětlíte prostě jste tam neměl... celý příspěvek >
Ano každý jezdí na vlastní triko.
Plně s vámi souhlasím
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009
souhlasím s vámi málokdo si pojistí stroj na 14 dní když s ním bude pracovat 2 měsíce a to je rozdíl, stát se snaží vždy házet klacky pod nohy.
jsem si jist že u ná s nemá pojištěný stroj snad nikdo, ale také jsem si jist že to tady nikdo nepřehání a jistíse jak to jde.
Máte pravdu, jsou i takovíto blbci, ale naproti tomu jsou i normální lidé, jaký kraj takový mrav.
Neshazuji tituly ani jméno Josefa Pokorného ale stále si myslím že je dost rozumných policistů kteří dokáží posoudit situaci a stav vozidla na přepravu zemědělských produktů a dokáží přimhouřit oko nad pracujícím lidem než nad vyčůranými darebáky... celý příspěvek >
Tohle beru jako rozumný přístup, já jsem viděl asi před 14 dny jak kluci roztláčeli pionýra, a za chvíli jeli policisté kluci pionýra zahodili a dělali že není jejich, policisté je dohnali a řekli vemte to domů a at vás tu víckrát nevidíme kluci se... celý příspěvek >
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika