|
Servis Oleo Mac Praha, 11.7.2009 souhlasím s předchozím příspěvkem pokud stroj dobře jede tak ho nikde nedávejte skontrolujte co v předchozím příspěvku kolega radil popřípadě ještě dotáhněte šroubky, jestli nemáte známého dobrého servisáka tak pokud není potřeba nikde ho nedávejte... celý příspěvek > |
 |
Servis Oleo Mac Praha, 11.7.2009 nezastávám se oleo macu ale je to všechno asi o lidech, jak v servisu tak obsluha my máme v práci taky křoviňák ole 740 už asi 10 let lejeme tam to nejobyčejnější m2t seče s ním kdo má ruce a nohy, a kromě výměny strunové hlavy a nožů, jen běžná... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Membrány v karburátoru, 1.7.2009 Díky za odpověď . |
 |
Membrány v karburátoru, 30.6.2009 Dobrý den většinou chci mít doma základní náhr díly na pilu jako řetěz svíčku vzd.filtr aby po případě byly po ruce, zajímá mě jaká je průměrná životnost membrán, a jestli když si koupím náhradní sadu a bude mi ležet v šuplíku nestrácí pružnost.Díky... celý příspěvek > |
 |
Vytopená zahradní technika, 27.6.2009 Pokud se jemný písek nedostal do motoru a ložisek tak by stačilo možná jen umýt ale jestli jo, tak asi jedině stroje rozebrat vyčistit popř vyměnit ložiska. |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 25.6.2009 Myslím že až budeme mít stejné platy a výhody jako ostatní v eu tak nebudeme muset doma sestrojovat samoděly a kupovat traktory bez spz a koupíme si origo john deere (pardon), radši zetor a budem řešit radši důležitější věci jako např jak být opět v... celý příspěvek > |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 25.6.2009 Je to jen o lidech jak říkáte a o štěstí někdo má pole a les kde potřebuje jet za humny a nepotřebuje jet po veřejné komunikaci, tomu říkám štěstí na toho jsou všeci zamindrákovaní úředníci krátcí ale někdo potřebuje projet třeba jen 50 m po silnici... celý příspěvek > |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 20.6.2009 Myslím si že jde domadělům i továrním řidičům o jedno , aby mohli přejet na nezbytně nutnou dobu po silnici a nebyli postihováni to ale pokud nemáte spz a technickou kontrolu v případě havárie nikomu asi nevysvětlíte prostě jste tam neměl... celý příspěvek > |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 20.6.2009 Ano každý jezdí na vlastní triko. |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 20.6.2009 Plně s vámi souhlasím |
 |
|
 |
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 souhlasím s vámi málokdo si pojistí stroj na 14 dní když s ním bude pracovat 2 měsíce a to je rozdíl, stát se snaží vždy házet klacky pod nohy. |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 jsem si jist že u ná s nemá pojištěný stroj snad nikdo, ale také jsem si jist že to tady nikdo nepřehání a jistíse jak to jde. |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 Máte pravdu, jsou i takovíto blbci, ale naproti tomu jsou i normální lidé, jaký kraj takový mrav. |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 Neshazuji tituly ani jméno Josefa Pokorného ale stále si myslím že je dost rozumných policistů kteří dokáží posoudit situaci a stav vozidla na přepravu zemědělských produktů a dokáží přimhouřit oko nad pracujícím lidem než nad vyčůranými darebáky... celý příspěvek > |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 Tohle beru jako rozumný přístup, já jsem viděl asi před 14 dny jak kluci roztláčeli pionýra, a za chvíli jeli policisté kluci pionýra zahodili a dělali že není jejich, policisté je dohnali a řekli vemte to domů a at vás tu víckrát nevidíme kluci se... celý příspěvek > |
 |