Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila do 6000, 5.9.2009
Nechytejte mě hned za slovíčko, vy si myslíte že si nešika nemůže koupit profi pilu a šikovnému kutilovi nevydrží často hobby pilka?Navíc není profi jako profi.Všechno souvisí se vším.
Motorová pila do 6000, 5.9.2009
KPplně s vámi souhlasím, mnohdy hoby pilka ve správných rukou udělá víc práce a vydrží déle než profi v nesprávných.Jak už to tady někdo psal tak často bývá problém né v technice ale spojovacím článku mezi pilou a podlahou.
Spolehlivost křovinořezů Oleo-Mac, 5.9.2009
omlouvám se za překlep mám 0M 740 T.a né 420 jak jsem napsal v předchozím příspěvku, kdo si má ty čísla pořád pamatovat
Spolehlivost křovinořezů Oleo-Mac, 5.9.2009
mám taky OM 420 t a super, právě kvůli té ztrátě mazacích schopností radši ředím asi 1:40 zatím nebyl problém, jednou jsem měl i rok starý benzín v nádrži na jaře už nejel tak jak by měl nešel tak do otáček jako nový a od té doby se snažím dávat... celý příspěvek >
Motorová pila do 6000, 3.9.2009
1b- měl jsem taky tuhle pilu naprostá spokojenost, jen jsem tvrdil že výkonější pily od dolmaru jsou od 6000 výše což byl cenový limit tazatele.Jinak ps-45 jela jak hodinky
Motorová pila do 6000, 1.9.2009
Pane je tu spousta spokojených majitelů pil hecht osobně taky jednoho znám a chong a wong se už rozjeli a posílají náhradní díly i na ty (lepší) značky V cenové relaci do 6000 bohužel tyto lepší značky nic nevyrábí.
Motorová pila do 6000, 1.9.2009
Je to výborná volba, bohužel se nevleze do těch 6000,v této relaci bych volil ps-45,nebo ps-350,stihl 180 ale to nevím jestli se tam vejde, když by to měl být vyšší výkon tak bych risknul nějakýho hechtíka se zárukou 2 roky
Motorová pila do 6000, 28.8.2009
Kamarád má nějakou pilu OK z baumaxu vyměnil si na ní řetěz a řezali jsme duby asi o průměru 50cm a na to že je to bau tak jsem nechápal ono kolikrát je lepší něco vidět na vlastní oči než jen kecy, kecy, kecy ale 180 stihl je taky dobrá.
To asi nebude tím že by to manžel po manželce vyžadoval ale asi ji to baví, spíš bych měl strach aby tu pilu udržela v případě zpětného vrhu atd.ale to jí určitě partner vysvětlil.
Já nikomu neberu jeho značku pily sám mám dolmar ps-500 taky výborná pila ale zároveň nezhazuji jiné značky, když vím že se dá s nimi řezat a někomu to stačí až nad míru, někdo to počítá na kubíky a někdo na haluze, proto jsou ty různé... celý příspěvek >
Myslím že to byla dolmar 5000 což je profi okolo 15000,ale tady stále někdo nechápe proč jsou různé kategorie pil, od hoby až po profi, já se toho člověka nezastávám spíše to nechápu, a vy asi nechápete mě protože já mám zkušenosti z okolí že se dá i... celý příspěvek >
Souhlasím s tímto příspěvkem, proč by si majitel sadu nemohl koupit marketovou pilu za 3000 kč když mu na tuhle práci vydrží 10let (možná i více)a pořád mu vnucujete buď, ruční pilku nebo profi pilu nebo machra souseda.Kdo na tomto foru čte často,... celý příspěvek >
Motorová pila do 6000, 27.8.2009
Znám nejméně dva lidi kteří mají pilu z baumaxu a která jim ůplně vyhovuje a stačí na jejich potřeby jeden mi pomáhal dokonce řezat palivové dřevo a celkem to i řezalo nevím proč by teda měl někdo do sadu na pár haluzí dávat za pilu místo 3000 kč... celý příspěvek >
Motorová pila do 6000, 27.8.2009
Ve standartní výbavě ps-45 není kovová zubatá opěrka, ale dá se dokoupit asi za 200 kč -já jsem si ji dokupoval.
Motorová pila do 6000, 26.8.2009
Áno takto to robíte asi na slovensku mi niektorí si umíme namíešť benzín aj do něznačkovej pily.vola kedy s nóu aj režeme neviem ako vy?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika