Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 340, 29.11.2009
Jo a s tou přímou úměrou máte pravdu levná pracovní síla -levný výrobek.Proto se tam dnes všichni cpou.
Jste zaujatý proti číně jako někdo proti dolmaru, divil by jste se jak se rychle čína vyvíjí daleko rychleji jako my už dnes strácíme přehled co je vlastně čínské a co ne možná z toho počítače s kterého píšete je více procent čína než cokoli jiného,... celý příspěvek >
Ještě jedna připomínka nejsem ani zarytý číňan ani dolmarista či jiný fanatik ale vezmu to zkraje švagr má stihl 390 je max spokojen, já mám dolmar ps-500taky spokojen, druhý švagr má pilu z hyper supermarketu taky řeže, a strýc má husgvarnu 365 a... celý příspěvek >
Naprostý souhlas husqvarny jsou většinou bzučáky kde je výkon honěn otáčkami a dolmar je tahoun který si ví rady i v nižších otáčkách záleží co komu sedí, a co jak dlouho vydrží.Řetěz hraje obrovskou roli jak jeho ostrost tak jeho dělení.
Motorová píla zn. Timbertech, 29.11.2009
Nejsem vyloženě zastánce všeho čínského, ale objektivně takových videí vám natočím se stihlkou i husqvarnou kolik chcete, stačí mi k tomu šroubovák a poladit karburátor kdoví jestli to právě tak nebylo s dolmarem v I- testu -dusil se v řezu.Hodně... celý příspěvek >
Motorová píla zn. Timbertech, 27.11.2009
japonská nebo čínská to už je dnes celkem jedno, i USA je dnes zadlužená v Číně.
Vliv dešťové vody z Cu okapů na rostliny, 27.11.2009
Něco na tom bude, také s tím souhlasím dnešní století se nazývá mimo jiné i stoletím plísní, měď plísně velice potlačuje a při pálení kvasu se doporučuje i když máte kotel z nerezu mít aspoň část potrubí v mědi nebo přímo v kotli měď která... celý příspěvek >
Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009
Ale jak se to potom řeší v tom případě že stromy vypadají zdravě a po pádu se zjistí že jsou vykotlané, já jsem taky raději po zhlédnutí pádu stromu v parku ve zlíně, zhodil 50 letý ořech na mojem pozemku u cesty a udělal jsem asi dobře protože... celý příspěvek >
Krystaly v benzínu, 17.11.2009
Pan JS na to asi kápl nekvalitní zátky obou nádrží?
To je správná připomínka, to mě nenapadlo co když je to rozleptaný kanystr nebo zbytky původního obsahu?Zauvažujme všichni.
Bohužel česká obchodní inspekce zjistila u některých benzínek nekvalitní benzín ale odmítá je v dnešní době zveřejnit, takže je nám to prd platný -tím jim vlastně vzkázala pančujte palivo dál nic se vám nestane.
Élektrická píla č.1, 17.11.2009
Když jsem tady ten odkaz dával tak jsem tím chtěl tuto pilu vyzvednout že i tohle uřeže, samozřejmě já bych to možná uřezal i mojí 20let starou narexkou nahrčel bych se na tom nejméně jednou tak dlouho ale taky by to šlo.Ale když mi někdo tvrdí že je... celý příspěvek >
Élektrická píla č.1, 16.11.2009
Byl to pro ni asi dost záhul, ale na 1-2 řezy s odpočinkem by to zvládla.Souhlas s tím že pro tesaře je to ok, ale tohle bych s ní denně řezat nechtěl, ale na tohle si ji asi málokdo koupí, spíš je to extrém.
Élektrická píla č.1, 16.11.2009
zadejte si na you tube -weszter dolmar 1
Motorová pila Oleo-mac, 13.11.2009
Nevím co přesně tady řešíte ale stihl ms -390 je sice farm ale svým výkonem i kvalitou přesahuje tuto třídu, nemusíte se bát že vás zklame.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika