Příspěvky uživatele - 226.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Husqvarna 125R, 4.8.2009
Vlastním 125 R týden, vyjety 3 nádrže asi splňuje to co jsem hledal: lehký stroj s řídítky /5kg/ na dosekávání pruhů trávy okolo chaty a přístupových cest- cca 150m - stačil by i vyžínač, ale chtěl jsem kvůli snažší práci řídítka a kvúli... celý příspěvek >
A-z centrum Neumann, 4.8.2009
Velice podobné zkušenosti mám i já. Stavil jsem se v Kunraticích sdotazem, zda mají křovinořez 125R, mají nyní je právě vykládaji z kamiónu, dále se dotyčný pán divil, co jsem si to vybral. Podle něj si mám koupit křoviořez v ceně min.  10.000... celý příspěvek >
Výběr dobrého vyžínače, 27.7.2009
Dobrý den, výbírám výžínač na malé prostory např. okolo chaty, kraje chodníčků. Celkem cca 100-250 m, jen tráva ne kopřivy. Jsem limitován váhou: moje představa je do max. 4,5 -5kg-/mám nemocná záda/. Zatím jsem dal do výběru Partner Colibri II a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika