Příspěvky uživatele - 121.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zásilková zahradnictví, 27.5.2008
Já mám s firmou Lukon Glads vynikající zkušenost. Ano občas se něco neujme ale nic není 100%. Záleží asi na tom co zrovna kupujete. Každoročně panu Koníčkovi platím za rostliny tak 3000 a nikdy jsem neměl velké problémy
bakopa, 26.5.2008
Bakopa je velmi nenářočná balkonovka. Vyzkoušel jsem ji snad všude a s dostatkem zálivky půjde i na jižní stranu. Jen bílé odrůdy vytvoří trochu větší převis než fialové ale pokud je nakombinujete vypadají úchvatně S pozdravem MV
Konvalinka a skalka, 26.5.2008
Klidně si ji vsaďte, vezměte větší květináč vsaďte je do něj a poté celý květináč zakopejte do země již dluho takto pěstuji enormě se rozrůstající trvalky a není žádný problém. Je dobré ovšem zmenšit odtokové otvory neboť je konvalinka klidně... celý příspěvek >
Keříková rajčata - popelavé listy, 26.5.2008 Obsahuje fotku
Tak bohužel mi zatím nikdo neodpověděl, ale rajčata jsem nafotila a za poslední tři dny teda vypadají hůř a hůř. Lze je ještě zachránit, nebo radši rovnou vyhodit?
jakými rostlinami zpevnit svah, 7.2.2008
souhlasím se skalníky (Cotoneaster) tyto keře jsou po zapojení porostu bezúdbžbové a navíc je možnost vybrat ze spousty kultivarů
TZ4 K14, 26.1.2008
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, kde koupit nový píst, kroužky a čep na TZ4 K 14? ot. Sam
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika