|
Příspěvky uživatele - 146.247
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Weigelie - řez, 23.2.2007 Vyřezává se pouze staré dřevo až u země, před rašením nebo po odkvětu. Weigela není na řez náročná. |  | Lithodora diffusa "Heavenly Blue", 31.1.2007 Děkuji za informaci. |  |
|  | Lithodora diffusa "Heavenly Blue", 26.1.2007 Prosím, nenabízí někdo tuto rostlinku do skalky. Odkoupím. Nebo nevíte, kde by se dala sehnat za přijatelnou cenu? Mě ji zničil krtek. |  | modrá hortenzie, 16.1.2007 Výborně se mi osvědčilo hnojivo Floria na modré hortenzie. |  | Durman pěstování, 16.1.2007 Kristalon není pro durman (Brugmansia) nejlepší hnojivo. Používám Wuxal Super 10ml na 5 litrů, je-li rostlina velká, tak při každé zálivce, občas Wuxal Kalcium. Loni mi durmany kvetly od června až do prvních mrazíků. Je velmi hladový a chce dostatek... celý příspěvek > |  | Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 16.1.2007  S Casoronem mám také výborné zkušenosti, pokud v létě nebo na podzim bršlice objeví použijte Garlon. |  | Jak se zbavit přesličky, 16.1.2007  Je to samozřejmě lepší, ale přesličku to nevyhubí. |  |
|
|
|