Příspěvky uživatele - 106.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemohu sehnat nekolik drevin, pomuzete mi?, 3.8.2009
Torreia grandis = produkují ji v zahradnictví u Meislů - Znojmo. Mají vlastní mateční rostlinu. Slávek
Pnoucí růže velkokvětá červená, 18.5.2009
Sympatie je naprosto fascinujíci popínavá růže. dokonale zdravá a mrazuvzdorná. (mám růží hodně a tak je nikterak nezakrývám - kromě prvního roku po vsazení, pak už si musí poradit samy...) Sympatie roste u nás na zahradě více než 25 roků, je to... celý příspěvek >
Růže Landora, 18.5.2009
Jak Vám Whisky jde?? O ní je totiž dost známé, že má poměrně slabý růst. Já ji měl přes 16 roků a byla to stále taková chudinka, že jsem ji nakonec zlikvidoval i když byla v milované oranžové barvě a nádherně... celý příspěvek >
Růže Landora, 10.5.2009
asi už je tato diskuze opuštěná, ale mně osobně Vaše "krásná neznámá"  nejvíce připomíná růži Sutter´s Gold. Tu mám doma na zahradě, takže ji mám dost  "okoukanou". Slávek, Písek
Liliochvostec (Eremurus robustus), 2.5.2009
Když eremurus po mnoha rocích úspěšného růstu zajde, může to být jen tím, že nebyl včas přesazen a on prostě "vyžil" půdu ve svém okolí. Mně začal po mnoha letech také jeden ze dvou exemplářů "tak nějak strádat", tak jsem jej přesadil a současně... celý příspěvek >
Skupinka 4 růží?, 7.3.2009
Licenční růže Charlese Austina pěstuje v ČR například pan Šíp ve Skaličanech u Blatné. Slávek
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika