|
Příspěvky uživatele - 106.47
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemohu sehnat nekolik drevin, pomuzete mi?, 3.8.2009 Torreia grandis = produkují ji v zahradnictví u Meislů - Znojmo. Mají vlastní mateční rostlinu. Slávek |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 18.5.2009 Sympatie je naprosto fascinujíci popínavá růže.
dokonale zdravá a mrazuvzdorná. (mám růží hodně a tak je nikterak nezakrývám - kromě prvního roku po vsazení, pak už si musí poradit samy...)
Sympatie roste u nás na zahradě více než 25 roků, je to... celý příspěvek > |  |
|  | Růže Landora, 18.5.2009 Jak Vám Whisky jde??
O ní je totiž dost známé, že má poměrně slabý růst.
Já ji měl přes 16 roků a byla to stále taková chudinka, že jsem ji nakonec zlikvidoval i když byla v milované oranžové barvě a nádherně... celý příspěvek > |  | Růže Landora, 10.5.2009 asi už je tato diskuze opuštěná, ale mně osobně Vaše "krásná neznámá" nejvíce připomíná růži Sutter´s Gold. Tu mám doma na zahradě, takže ji mám dost "okoukanou".
Slávek, Písek |  | Liliochvostec (Eremurus robustus), 2.5.2009 Když eremurus po mnoha rocích úspěšného růstu zajde, může to být jen tím, že nebyl včas přesazen a on prostě "vyžil" půdu ve svém okolí.
Mně začal po mnoha letech také jeden ze dvou exemplářů "tak nějak strádat", tak jsem jej přesadil a současně... celý příspěvek > |  | Skupinka 4 růží?, 7.3.2009 Licenční růže Charlese Austina pěstuje v ČR například pan Šíp ve Skaličanech u Blatné.
Slávek |  |
 |
|
|
|