|
Příspěvky uživatele - 51.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenosti s firmou Albion Group, 6.10.2017 No právě, už jedno přejmenování mě odrazuje. Známý říkal, že koupil u Albionu a po krachu a přejmenování na Albixon se na něj s reklamací a servisem vykašlali.
Ještě jsem se poptal a to co jsem se dozvěděl rozhodlo. Od firmy která pravděpodobně... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s firmou Albion Group, 5.10.2017 Albixon problémy
Chtěl jsem koupit bazén teď v tý jejich akci. Cena je docela ok, ale od známýho z Hořovic jsem se dozvěděl, že mají dost velké finanční problémy, propouštějí lidi, prodávají auta a že jsou snad před krachem. Nevíte někdo něco... celý příspěvek > |  |
|  | Mini balíkovač, 4.8.2009 A kolik stojí jen ten balíkovač? |  | Mini balíkovač, 3.8.2009 To je i se sekačkou nebo cistě balíkovač za tu cenu |  |
|
|
|