Příspěvky uživatele - 187.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení borovice černé, 10.8.2010
Dobrý den, mám velmi špatnou zkušenost s přesazováním vzrostlé borovice černé. Z renomovaného zahradního centra byla přesazena ve vhodný čas zahradníkem při použití těžké techniky (mechanická ruka) a uschla. Nejhorší na tom je, že jí to trvalo dva... celý příspěvek >
Borovice, 24.7.2010
dobrý den, potřebuji ještě jednou poradit, jestli nevíte, jak je to ve skutečnosti s výškou u pinus leucodermis satelit. Co jiný zdroj, to jiný údaj. Někde se uvádí max.4 až 5 metrů, dendrologie.cz uvádí 5 až 10 metrů, což by bylo fajn, ale nevím,... celý příspěvek >
Borovice, 14.7.2010
Velmi děkuji za radu ohledně sněhu. Pinus l.satelit je krásná, já ale potřebuji, aby borovice vyrostla alespoň do 6ti metrů.   Lída. 
Borovice, 14.7.2010
Podél plotu mám vysázenu pohledovou clonu z vysokých jalovců, omorik a habrů.Uprostřed řady jsem měla borovici černou, která měla výšku 3,5m a říři 1,6m.V této velikosti jsem jí už koupila. Byla od Starkla, odborně přesazená jejich zahradníkem a... celý příspěvek >
Ibišek, 2.8.2009
Dobrý den, mám tři roky starý ibišek, který kvete napůl bíle a napůl fialově.Jak se mán zbavit té fialové půlky?   lída
Jakou nižší trvalku na slunce?, 2.8.2009
Prosím, doporučte mi vhodnou trvalku, která hodně dlouho kvete bíle nebo modře až fialově výšky cca 25 - 50 cm na plně osluněné místo. děkuji L.Prokopová
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika