|
Příspěvky uživatele - 187.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení borovice černé, 10.8.2010 Dobrý den, mám velmi špatnou zkušenost s přesazováním vzrostlé borovice černé. Z renomovaného zahradního centra byla přesazena ve vhodný čas zahradníkem při použití těžké techniky (mechanická ruka) a uschla. Nejhorší na tom je, že jí to trvalo dva... celý příspěvek > |  | Borovice, 24.7.2010 dobrý den, potřebuji ještě jednou poradit, jestli nevíte, jak je to ve skutečnosti s výškou u pinus leucodermis satelit. Co jiný zdroj, to jiný údaj. Někde se uvádí max.4 až 5 metrů, dendrologie.cz uvádí 5 až 10 metrů, což by bylo fajn, ale nevím,... celý příspěvek > |  |
|  | Borovice, 14.7.2010 Velmi děkuji za radu ohledně sněhu. Pinus l.satelit je krásná, já ale potřebuji, aby borovice vyrostla alespoň do 6ti metrů.
Lída. |  | Borovice, 14.7.2010 Podél plotu mám vysázenu pohledovou clonu z vysokých jalovců, omorik a habrů.Uprostřed řady jsem měla borovici černou, která měla výšku 3,5m a říři 1,6m.V této velikosti jsem jí už koupila. Byla od Starkla, odborně přesazená jejich zahradníkem a... celý příspěvek > |  | Ibišek, 2.8.2009 Dobrý den, mám tři roky starý ibišek, který kvete napůl bíle a napůl fialově.Jak se mán zbavit té fialové půlky? lída |  | Jakou nižší trvalku na slunce?, 2.8.2009 Prosím, doporučte mi vhodnou trvalku, která hodně dlouho kvete bíle nebo modře až fialově výšky cca 25 - 50 cm na plně osluněné místo.
děkuji L.Prokopová |  |
 |
|
|
|