Příspěvky uživatele - 225.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 2.8.2009
Tak zatím jsem napsal asi do sedmi servisů z toho 3 mi odpověděly, nikdo neví jaký nůž tam příjde a nikdo neumí poradit. Fakt super. Prodejce se zatím neozval. Pak si něco kupte. 13000 v p... a můžu sekat kosou. Nádhera.
One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 31.7.2009
No dnes dopoledne jsem napsal prodejci, jelikož u této sekačky výslovně píše: Zvláštní příslušenství: Můžeme nabídnout originální příslušenství, náhradní nože pro travní sekačky, mulčovací záslepky, atd... Tak jsem zvědavej... zatím... celý příspěvek >
No tak teda nevím, brouzdám po internetu už hodinu a sběrací ani jiný nůž 56 cm pro sekačku Mc Culloch jsem neobjevil, Tak teda super.
Mockrát Vám děkuji. Až budu mít nůž doma dám vědět jak jsem dopadl. Díky
One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 30.7.2009
Moc díky za radu.
One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 30.7.2009
Mám prosbu. Poradí někdo? Koupil jsem tuto sekačku a byl jsem dost nemile překvapen. Sekačka se stále ucpává i při sečení zcela suché trávy.Koš se naplní jen zkraje a ucpe otvor do sekačky. Nevím jestli to je způsobené nožem který prý je uzpůsobený... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika