|
Příspěvky uživatele - 225.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 2.8.2009 Tak zatím jsem napsal asi do sedmi servisů z toho 3 mi odpověděly, nikdo neví jaký nůž tam příjde a nikdo neumí poradit. Fakt super. Prodejce se zatím neozval. Pak si něco kupte.
13000 v p... a můžu sekat kosou. Nádhera. |  | One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 31.7.2009 No dnes dopoledne jsem napsal prodejci, jelikož u této sekačky výslovně píše: Zvláštní příslušenství: Můžeme nabídnout originální příslušenství, náhradní nože pro travní sekačky, mulčovací záslepky, atd...
Tak jsem zvědavej... zatím... celý příspěvek > |  |
|  | One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 31.7.2009 No tak teda nevím, brouzdám po internetu už hodinu a sběrací ani jiný nůž 56 cm pro sekačku Mc Culloch jsem neobjevil, Tak teda super. |  | One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 31.7.2009 Mockrát Vám děkuji. Až budu mít nůž doma dám vědět jak jsem dopadl. Díky |  | One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 30.7.2009 Moc díky za radu. |  | One XXL McCulloch motorová travní sekačka, 30.7.2009 Mám prosbu. Poradí někdo?
Koupil jsem tuto sekačku a byl jsem dost nemile překvapen. Sekačka se stále ucpává i při sečení zcela suché trávy.Koš se naplní jen zkraje a ucpe otvor do sekačky. Nevím jestli to je způsobené nožem který prý je uzpůsobený... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|