Příspěvky uživatele - 55.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mám něco s paprikami?, 17.6.2009
No, pokud těch paprik máte pár, asi nemá smysl kupovat postřik. Kupte si jednorázové gumové rukavice a prostě ty mšice odstraňte. U nás se letos kupodivu zatím žádná velká invaze mšic nekoná, takže se mrknu občas na rub listů a nakladená vajíčka... celý příspěvek >
Škůdci na česneku, 16.6.2009
Nejsem si stopro jistá, ale něco podobného mívám na pažitce. Myslím, že jsou to larvy nebo nějaké vývojové stádium takového červeného brouka (to je řeč, panebože). Letos jsem je neviděla, takže ho nemůžu popsat. Ale vím, že naklade na pažitku... celý příspěvek >
Povadlé okurky, 16.6.2009
Světlé papriky mohou být způsobeny nedostatkem hořčíku. Z moudrých knih jsem vyčetla, že hořčík se vyplavuje a v půdě je ho pak málo. Takže na jaro rozhodím hořkou sůl beiočko po záhonech a při sázení paprik dám i do důlku, promíchám se zeminou... celý příspěvek >
Ustřihnout větvičky u rajčat?, 13.6.2009
Nesouhlasím. Když jsem četla, že má kdosi na zahrádce trable s nosálem, bylo mi všelijak. Proč proboha nepoužívat správné výrazy, vždyť čeština je tak krásná barvitá řeč! Neprzněme ji a pokud nás někdo poučí, nemusíme se hned urážet, naopak já osobně... celý příspěvek >
Slepice žere vejce, 11.6.2009
Také jsem párkrát slyšela, že skořápky je nutno rozbít, aby neměly tvar vajíčka. Slepice se pak naučí (prý) klovat do vajec. Ale myslím, že žádná vědecká studie na to dělána nebyla, A přitom se zkoumá kdejaká kravina...
Striekanie zenmiakov proti pliesni, 9.6.2009
Tak, tak.
Hubení trávy v zámkove dlažbě, 8.6.2009
Možné to určitě je, já používám Dominátor.
Striekanie zenmiakov proti pliesni, 8.6.2009
Jak poradit. Nejlepší je zajít do zahrádkářských potřeb a zeptat se, co mají. Kdy. Podle počasí. Teď bylo chladno a pršelo, načež se oteplilo. Báječné podmínky pro plísně. Já jsem už preventivně postříkala rajčata, okurky i brambory. Momentálně... celý příspěvek >
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 7.6.2009
OK, omlouvám se, nečetla jsem pozorně, respektive nevšimla jsem si Vašeho čísla. Nu, myslím, že jsme v rámci svých znalostí poskytli rady, snad se vše v dobré obrátí.
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 7.6.2009
Já vím, a bramborák moc bramborový. Vždyť píšu, že je to těžko z fotky. Ale snažím se v rámci možností pomoct. Vy jste nám tu sice krásně nastínil problematiku fotografování, nicméně radu, proč padají květy, jste nedal.
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 6.6.2009
Ta rajčata se mi zdají málo zelená, ale fotka může klamat. Papriky vypadají myslím dobře. Těmi malými lístečky se netrapte, já jsem to vylámala, aby měla rajčata vzdušnost. Kristalon plod a květ také doporučuji, používám ho taky. A občas i... celý příspěvek >
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 5.6.2009
No, já je mám také v zemině se 6-ti týdenní zásobou živin. Tak jsem zase pohledala na internetu a paní ing. Jiřina Teclová píše: Nadměrně vzrostlé rostliny, sytě zelené barvy, opadávání květů - nadbytek dusíku. Co s tím: zastavit jakékoliv hnojení.... celý příspěvek >
Nosál rýhovaný, 4.6.2009
Vždyť já jsem, Věruš, taky jen šprýmovala. Ale přece jenom mám ráda, když se věci nazývají pravým jménem. To přilož fotku tej oranžovej potfory, která ti lozí po tom habřisku. Zkusím ti pomoci. Babka
Papriky a výška květináčů, 4.6.2009
To není fér! Já se na to vykašlu! Papriky mám teda na záhonu, zima jako v Rusku je furt, papriky už mají poupátka, co nevidět vyrazí hejna mšic a vy nám tady ukazujte takové krásné papriky! Tož jak to má potom někoho bavit! Ale né, přeju vám to z... celý příspěvek >
Rajčebrambor, 4.6.2009
Náhodou, zajímavé, i když jsem přesvědčena o tom, že to už určitě někdo někdy zkusil. Ještě jsem ti chtěla, Jardo, říct, jak tam máš ten deníček nebo jak to nazvat, když už dáváš své postřehy či zamyšlení k nahlédnutí veřejnosti - za tečkou i za... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika