|
Příspěvky uživatele - 55.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat na balkoně, 27.6.2009 Oni se ti obroditelé českého jazyka v těch hrobech neotáčí, oni rotují. A učitelé mateřštiny se mlátí do hlavy při pomyšlení, kolik času v hodinách výuky ČJ promarnili. Mně osobně se líbil nejvíc ten pitlíček. Myslím, že předložený elaborát je... celý příspěvek > |  | Ježatka v trávníku, 26.6.2009 Přece jenom jsem si našla co ja ta Puma zač. Není to totální herbicid, je selektivní, nicméně o účinnosti na ježatku nepíší nic. Možná na příbalovém letáku bude uvedena. |  |
|  | Ježatka v trávníku, 26.6.2009 Vždyť Vám tam pán píše, že to musíte aplikovat na jednotlivé rostliny ježatky. Herbicid Puma neznám, ale u KAŽDÉHO přípravku je napsáno na co je, jak ho aplikovat, jak dávkovat. Pravděpodobně je to TOTÁLNÍ herbicidi, to znamená, že totálně zlikviduje... celý příspěvek > |  | Bylinky a skudci, 26.6.2009 Malý černý brouček je moc obecný popis. Skáčou? Skáčou jako blechy? Pak je to blýskáček řepkový. Ten v listech dírky vyžírá. Pokud by to byl on, mohlo by pomoci zabalit rostliny do bílé netkané textilie. Samozřejmě bez broučků. Postřik si určitě... celý příspěvek > |  | Jak jsou na tom má rajčata?, 21.6.2009 A teď se v tom vyznejte, že. Jak sám vidíte, co pěstitel, to názor. Jednomu se osvědčí to, druhému ono. Na zdar pěstování má vliv opravdu velice mnoho faktorů. Já mám rajčata v truhlíkách venku v rohu, takže jsou chráněna ze dvou stran před... celý příspěvek > |  | Jak jsou na tom má rajčata?, 21.6.2009 Z fotky je těžko odhadnout rozměr truhlíku, ale s největší pravděpodobností je rajčat v truhlíku hodně. Tím, že budou rajčata příliš nahusto, si koledujete o nějakou nepříjemnost. Rozhodně by měla mít prostor a proudění vzduchu. Jinak hrozí plísně a... celý příspěvek > |  | Roundup ve vyšších koncentracích bere naprosto vše, 20.6.2009 Ano, s přesličkou je to tak, jak píšete. Pokud si zadáte do vyhledávače přeslička rolní, můžete si o tom přečíst podrobněji. |  | Jak se zbavit kuny?, 20.6.2009 Zkuste mrknout do sekce Śkůdci, mám dojem, že se tam o kunách celkem rozsáhle diskutovalo. |  | Jak jsou na tom má rajčata?, 19.6.2009 Vaše rajčata podle mého názoru vypadají opravdu pěkně, akorát se mi nezdá, že by byla keříčková. Opravdu vypadají jako tyčková. Co už včil, teď už nenaděláte nic a urodit se něco určitě urodí. Koupil jste sazenice nebo napěstoval sám ze... celý příspěvek > |  | Potlačení plevele Kakost luční, 19.6.2009 Nejsem odborník přes trávník ani plevele, ale je to tak, jak píše nahoře Lída. Pokud nesesbíráte, nebo neshrabete posečenou trávu, spolehlivě se Vám všechny plevele, které tam máte, vysemení. A bude záležet na tom, pro které z nich budou mít na Vaší... celý příspěvek > |  |
|  | Škůdci na česneku, 19.6.2009 Díky za informaci, mně bylo trapné, jak se vyjadřuju. Hned si ho prohlédnu a zjistím, co je zač. Letos na pažitce opravdu není, ráno jsem se znovu dívala. Ale i když byl, pažitku nijak nedecimoval. |  | Co je to za nemoc u mých rajčat, 19.6.2009 Prohlédla jsem si všechny tři odkazy, ovšem zdá se mi, že zobrazené listy vypadají přece jenom jinak, než jaké jsou u mých rajčat. Nejsou světlé, nijak neodumírají. Prostě jsou na rostlině, květů je nasazeno nepočítaně, na některých jsou už... celý příspěvek > |  | Co je to za nemoc u mých rajčat, 18.6.2009 Nechci se hádat, ale moc tomu nevěřím. Letos nemám ani jeden kus molice a listy rajčat mám také svinuté. Vloni jo, to byla úroda molic na gigantech, přesto narostly jaksepatří (vše pěstuju venku, skleník nemám). Zeptám se takto - na rajčatech... celý příspěvek > |  | Cibule šalotka, 18.6.2009 Já taky nee, ale kdysi dávno, když jsem se pokusila vypěstovat pórek, mi ho podobně zdecimovala květilka. Zkuste rozkrojit některou cibuli, jetli tam nenajdete nějakou potvoru. |  | Svinuté listy rajčat, 17.6.2009 Zapomněl jsi, Jurko, podotknout, aby hledali v sekci Plodová zelenina. Nechci se přít, ale mně se nezdá, že by toto onemocnění (pokud to vůbec onemocnění je), nějak extrémně úrodu ovlivnilo. Listy MÝCH rajčat se svinují jako o život, přesto se urodí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|