Příspěvky uživatele - 55.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s tímto uvadlým rajčetem?, 3.7.2009
Ten, na kterém bude uvedeno, že se dá použít na rajčata. Nebo jděte do prodejny a řekněte: "Dobrý den, potřebuju nějaký dobrý prostředek na plíseň na rajčatech, nejlépe s kratší ochrannou lhůtou". Oni Vám už něco najdou, od toho jsou tam.
Papriky - kypření, 2.7.2009
Jestli můžu poradit, pro příští rok si sežeňte plastové kanystry, z nich ať Vám nějaký šikovný chlap odřeže víko a dno. Na jaro nasaďte papriky, pak zatlačte do půdy to, co zbylo z kanystru, zatlačte to do hloubky, tak 2 - 3 centimetry. Ten... celý příspěvek >
Pes a bouřka, 2.7.2009
Také jsme měli fenu NO, bouřek nebo výstřelů se absolutně nebála. Když byla štěně, naši kluci střílívali ze vzduchovky a ona to prostě milovala. Vždycky běžela jako blázen k terči a hledala diabolku. No a když byla bouřka, seděli jsme třeba na... celý příspěvek >
Kočka a mléko?, 2.7.2009
Souhlasím. Také jsem donedávna naší micině mléko dávala, ale pak jsem si přečetla, že dospělým kočkám (tak jako dospělým lidem) se nevytváří v těle enzym štěpící laktózu a proto jim mléko vlastně škodí. Zdá se mi to logické, takže kočce už... celý příspěvek >
Povadlé okurky, 2.7.2009
Dnes jsem bohužel musela vyhodit jednu docela pěkně vzrostlou okurku. Přestože je mám venku, vypadala přeně jako ta na fotce. A druhá se chystá stejným způdobem zesnout taky. Četla jsem radu prolít půdu slabým roztokem hypermanganu. Dvě rostliny se... celý příspěvek >
Cosi na stéblech trávy, 1.7.2009
Tak už to cosi mám na trávě také. Je to poprvé za 10 let, co máme zahradu. Přičítám to tomu letošnímu extrémnímu počasí. Nechci to nijak řešit, nechám na přírodě, ať se s tím nějak vyrovná, nicméně popátrám, jestli jsou to opravdu ty hlenky, je to... celý příspěvek >
Svinuté listy rajčat, 30.6.2009
Plodit to podle mého názoru nepřestane, neb tam ještě spousta listů zůstalo. Takový blázen, abych oholila rostlinu a pak s napětím čekala co to udělá, nejsem. Spíš se celý ten keřík provzdušnil. Nicméně, jak praví jedno staré přísloví - dočkej času,... celý příspěvek >
Svinuté listy rajčat, 30.6.2009
Takže milí přátelé svinutých listů, včera jsem čuměla zadumaně na nejvíc svinuté rajče, plné plodů a květů, pak jsem procitla, vzala nůžky a ty svinutce jsem prostě a jednoduše ostříhala. No a teď uvidíme, co se bude dít dál. Pokusím se podávat... celý příspěvek >
Cosi na stéblech trávy, 30.6.2009
A když ty kuličky rozmáčknete, stane se co? Vyteče z nich nějaký sajrajt (vajíčka něčeho), nebo je to prášek (spóry plísně)?  Ty kuličky jsou černé? Trávník neprospívá? Usychá nebo už jsou holá místa? Hledal jste na internetu choroby trav? Je tu... celý příspěvek >
Plísen okurková, 29.6.2009
Mrkla jsem na choroby rajčat, o možnosti napadení plísní okurkovou nepíší, pouze o plísni bramborové. A v tomto svinském počasí, můžeme čekat útok úplně všeho čehokoli na vše, co jsme si v potu tváře vypěstovali a co je našim srdcím tak drahé.
Bolševník?, 29.6.2009
A to je dobře :-))
Smrček - není nemocný?, 29.6.2009
Tak před Vaším bystrým zrakem smekám. Já vidím pouze rezavé jehličí. Ještě by možná stálo za úvahu, jestli nechybí některý prvek, nejspíš hořčík, nebo může jít o nějakou houbovou chorobu, ale to jen tipuju. Zkuste na internetu pohledat nemoci a... celý příspěvek >
Bolševník?, 28.6.2009
A proč si na internetu něco o bolševníku nenajdete rovnou? Jak vypadá, jak se množí, kde roste. To všechno lze v pohodě najít. Až když bych si nebyla jistá, dám dotaz. Ovšem v případě nejistoty, zda se jedná nebo nejedná o bolševník, protože je... celý příspěvek >
Rajče - plíseň startuje, 28.6.2009
Obávám se, milá 40.188, že se načekáte... Můj názor:  Záleží, kolik na kterou rostlinu nastříkáte. Půl deci nebo půl litru? No tak udělejte kompromis. Namíchejte 3,5 litru a buď Vám zbude nebo pochybí. V prvním případě ještě rostlinky... celý příspěvek >
Pěstování rajčat na balkoně, 27.6.2009
OK, nevím jak pan Vančura, já to beru, i když přiznám, mám trochu podobné nadělení doma. K věci - jako vždy si budu krýt záda a napíšu, že někdo poradí jinak nebo bude mít prostě jiný názor, ale to už tak bývá. Pokusila jsem se přelouskat znovu to... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika