Příspěvky uživatele - 200.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 2.8.2009
Díky, ale úplně jste mě vyděsil. Doufám, že jsem stromkům neuškodila.:-(
Zkušenosti s odrůdami Grace Star, Sweet Early?, 2.8.2009
Pěstujete někdo tyto odrůdy? Ráda bych některou z nich zakoupila na zahradu. Plodí dobře? Ještě před náletem vrtule? Díky předem za rady.
Doporučte kvalitní a co nejsladší odrůdu červeného rybízu, 2.8.2009
Případně i chuťově kvalitní bílý a černý. Preferujeme co nejsladší odrůdy. Díky předem za rady!
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 2.8.2009
Díky moc za rady, dnes jsem ostříhala, u keřů to podle rady nebylo složité, horší je to u stromků. Některé totiž nemají žádné viditelné mladé výhony. Takže prostě jen uřízla některé z větví tak aby se prosvětlila koruna. Snad to bude lepší než nic.
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 2.8.2009
Něco málo jsem našla, ale stejně bych ráda, pokud by se někdo slitoval a poradil.:-)) Na některých stromkách nejsou žádné mladé výhony, mám tedy vystříhat část starých a nechat to tak? Mají se teď rybízy a angrešty přihnojit?
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 1.8.2009
Jsem zahrádkářka začátečnice, ale ráda bych ostříhala rybíz a angrešt. Dočetla jsem se, že je to vhodné teď po sklizni. Mám na zahradě starší stromky i keře. Mám ostříhat vizuelně nejstarší větve nebo je to složitější? Díky předem za radu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika