|
Příspěvky uživatele - 147.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak a kdy prořezat ovocné stromy?, 1.9.2009 Dostal jsem zahradu s dost zanedbanými stromy. Mají strašně husté koruny (asi jsou to polokmeny). Hlavně jabloně. Asi z toho důvodu se na nic hojně vyskytuje sazovitost i strupovitost. Myslel jsem, že se mají stromy prořezávat na podzim, ale... celý příspěvek > |  | Jaké nové ovocné stromky?, 20.8.2009 Děkuji za odpovědi. Do Bruzovic se určitě podívám. Poloha je mezi Ostravou a Karvinou, půda spíš kyselá, ale to se dá, myslím, vápnem upravit. Jinak je to celkem slunečné místo s jarními přízemními mrazíky. |  |
|  | Jaké nové ovocné stromky?, 18.8.2009 Zdědila jsem starou zahradu a chtěla bych tam zasadit nějaké nové stromky (nejlépe zákrsky). Třešeň, jabloň, švestku, možná i broskev a ryngli nebo meruňku. Může mi někdo poradit, jakou odrůdu a kde stromky koupit? Zahrada je dost velká, ale nechci... celý příspěvek > |  | Nadzemni bazen a kartusova filtrace - zmenit na piskovou?, 1.8.2009 Určitě kupte pískovou. Karušovou musíte mít zapojenou celý den, a výsledek nic moc.
Já jsem kartušovou předělal na pískovou. Zatím je v pořádku. Až bude k ničemu budu uvažovat o zakoupení pískové v ceně 5000,- 7000kč. |  | Zavinutka podvojná (Monarda), 29.7.2009 Krásně mi letos vykvetla zavinutka podvojná (Monarda). Květu už začínají pomalu odkvétat, ale nevím, jestli mám rostlinu nechat tak, jak je nebo odkvetlé stonky ostříhat, i když i odkvetlé působí zajímavě. Poradí někdo? |  | Hvozdík bradatý - po odkvětu sestříhat a nechat nebo vyhodit?, 23.7.2009 Odkvetl mi hvozdík bradatý, sestříhala jsem suché květy. Mám nechat rostliny i dále na záhoně nebo vytrhat i s kořeny. Nevím, jestli ještě obrazí a vykvete nebo už ne. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji |  | Zjištění choroby Třešně, 29.6.2009 Mohlo by jít o "Skvrnitost listů třešně a višně" - jedná se o houbovou chorobu, které mají nyní ideální prostředí-vlhko, teplo. Zřejmě vám předčasně listy zežloutnou a opadnou. Taky se tato choroba podobně projevuje na plodech, jak jste nafotil. U... celý příspěvek > |  | Rajčata - kdy postřik proti plísni, 25.6.2009 U nás již delší dobu s několika hodinovými přestávkami prší a je veliké dusno. Podle mne ideální podmínky pro plíseň bramborovou na rajčatech. Můžete mi poradit, zda mám provést postřik, i když každou chvilku prší nebo čekat, až se vyčasí? Nevím,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|