Příspěvky uživatele - 34.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc listů, 26.8.2009
Je taky možné, že Vám žádné hnojiva nepomohou.  Může se jednat o virovou chorobu - lemování žilek,  to nejde léčit. Pokud by rostlina měla příznaky opakovaně a případně výrazně chřadla, tak doporučuji likvidaci.
Co je to za chorobu?, 18.8.2009
Klasika, skleník a padlí neboli oidium se mají velmi rádi.  Prevence - minimálně 3 postřiky - nejlépe Falcon - zahájení po odkvětu a po 14 dnech pravidelně opakovat - nejlépe do zaměknutí bobulí.  Nyní už je na vše pozdě.  Takže příští... celý příspěvek >
Scvrklé hrozny, 2.8.2009
S velkou pravděpodobností se jedná o deficit hořčíku.  Nedostatek můžete korigovat plným listovým hnojivem s obsahem Mg a také síranem hořečnatým, Kamex vzhledem k obsahu chloridových iontů nedoporučuju, protože půda ve skleníku je vždy zatížena... celý příspěvek >
Postřik na plíseň révovou, 31.7.2009
Pozor! Dithane a spol. ničí jpři opakovaném používání dravé roztoče, dobře provádějte jarní postřik Sulkou, jinak budou problémy s kadeřavostí a plstnatostí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika