Příspěvky uživatele - 80.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce - surfinie, 30.7.2009
Podla vsetkeho ide o semienka.Z.
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 5.6.2009
Moje si mozes pozriet v teme petunie/surfinie
Petunie/surfinie, 29.4.2009 Obsahuje fotku
Su to kupovane sadenicky.Kupila som ich v polovici marca a boli malinke, ale pekne sa rozrastli.
Oželit květy?, 20.4.2009
Ja som prve puky obtrhala, trosku som ich pozastipovala a uz mi pekne kvitnu a su huste.Neboj sa ich obtrhat, rychlo dorastaju.Ak si sadila do noveho substratu, tak aspon 14 dne nehnoj nicim, poda ma dost zivin. Zuzana
Zaštipování, 17.4.2009
Janka, odstipuj len konce, tak cca za prvym parom listkov, nemusis viac, to staci.Ja to robim tak aj to nie vzdy.Ja to robim tak max.2tyzdne po zasadeni a ked ich dam von, uz nezastipujem a su pekne.A odstipuj az ked ma vytvorene dostatocne vyhonky,... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 9.4.2009
Vlani som si vytipovala rastliny na okno na tento rok a prave scaevola bolo v tomto mojom vybere.Len akosi ju nikde nevidim predavata a zasielkou to kupovat nechcem.Maju ju aj bezne niekde v kvetinarstvach?
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 9.4.2009
Ja som vlani prvy krat nasadila surfinie.Dala som to 60c korytka 10ks, cely ten multipack a boli nadherne. Muskaty som nikdy take pekne nemala.Preto som tento rok muskaty vobec nesadila a zatial mam nasadene len surfinie a premyslam este nad... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika