|
Příspěvky uživatele - 80.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce - surfinie, 30.7.2009 Podla vsetkeho ide o semienka.Z. |  | Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 5.6.2009 Moje si mozes pozriet v teme petunie/surfinie |  |
|  | Petunie/surfinie, 29.4.2009  Su to kupovane sadenicky.Kupila som ich v polovici marca a boli malinke, ale pekne sa rozrastli. |  | Oželit květy?, 20.4.2009 Ja som prve puky obtrhala, trosku som ich pozastipovala a uz mi pekne kvitnu a su huste.Neboj sa ich obtrhat, rychlo dorastaju.Ak si sadila do noveho substratu, tak aspon 14 dne nehnoj nicim, poda ma dost zivin. Zuzana |  | Zaštipování, 17.4.2009 Janka, odstipuj len konce, tak cca za prvym parom listkov, nemusis viac, to staci.Ja to robim tak aj to nie vzdy.Ja to robim tak max.2tyzdne po zasadeni a ked ich dam von, uz nezastipujem a su pekne.A odstipuj az ked ma vytvorene dostatocne vyhonky,... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 9.4.2009 Vlani som si vytipovala rastliny na okno na tento rok a prave scaevola bolo v tomto mojom vybere.Len akosi ju nikde nevidim predavata a zasielkou to kupovat nechcem.Maju ju aj bezne niekde v kvetinarstvach? |  | Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 9.4.2009 Ja som vlani prvy krat nasadila surfinie.Dala som to 60c korytka 10ks, cely ten multipack a boli nadherne. Muskaty som nikdy take pekne nemala.Preto som tento rok muskaty vobec nesadila a zatial mam nasadene len surfinie a premyslam este nad... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|