Příspěvky uživatele - 223.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrozny mají málo velkých kuliček, 5.8.2009
Dobrý den, moc děkuji za odpověď. Máte pravdu, že když jsem poprvé to víno ostříháva, to byl konec března a bylo tenkrát dost teplé počasí, tak mi z těch prutů vytékala ta míza a já byla vyděšená, co se s ním děje, protože to pořád teklo a já měla... celý příspěvek >
Hrozny mají málo velkých kuliček, 4.8.2009
Paní Aleno, moc, moc díky za všechny Vaše rady, vše udělám tak jak jste mi napsala, a uvidím příští rok, jak to vše poroste. Škoda jen, že to už Vám nebudu moci nikam napsat, aby jste věděla, jaká jste byla učitelka. Aleno, ještě mi to nedá a musím... celý příspěvek >
Hrozny mají málo velkých kuliček, 3.8.2009 Obsahuje fotku
Srdečně Vás zdravím a moc a moc děkuji za dobré rady. Zkusím tedy oddělit od staré sazenice ten zakořeněný prut, co je v zemi s 3 letošními výhony. Uvidíme, jak se mi zadaří. Udělám to tak, jak jste psala. Mám ho oddělit přímo u té staré a... celý příspěvek >
Hrozny mají málo velkých kuliček, 2.8.2009 Obsahuje fotku
Srdečně Vás zdravím paní Aleno a moc děkuji za rady a informace.  Jak jste mi radila odstranit ty hrozny z druhé várky, tak ty jsem odstranila a i některé co byly jako první a byly opravdu špatné. Co znamená, že vysilují hlavu? To je... celý příspěvek >
Hrozny mají málo velkých kuliček, 31.7.2009
Dobrý den, moc děkuji za informaci. Teď jsem zase o něco chytřejší. Mohu se Vás ještě na něco zeptat? Když víno kvete, tak je nad těma hrozny strašně moc listů a já nevím, jestli se ty listy nemají aspoň částečně odstraňovat? Jednak kvůli... celý příspěvek >
Hrozny mají málo velkých kuliček, 30.7.2009
Dobrý den pane M.T., moc děkuji za rady a informace. Teď už vím co mám asi za odrůdu a co s ním příští rok udělat, ještě než začne kvést.  Ještě se Vás zeptám, zda je normální, že se nyní v tuto dobu tvoří další květy? Vloni jsem to měla... celý příspěvek >
Hrozny mají málo velkých kuliček, 29.7.2009 Obsahuje fotku
Přátelé, mám dotaz ohledně vinné révy. Před 2 roky jsme koupili domek a na zahrádce máme vinnou révu o které nevím ani název. Jenom, že má modrou barvu a původem je ze Slovenska a že plodilo kdysi plody velké jako dlaň a je staré asi 25... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika