|
Příspěvky uživatele - 223.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrozny mají málo velkých kuliček, 5.8.2009 Dobrý den, moc děkuji za odpověď. Máte pravdu, že když jsem poprvé to víno ostříháva, to byl konec března a bylo tenkrát dost teplé počasí, tak mi z těch prutů vytékala ta míza a já byla vyděšená, co se s ním děje, protože to pořád teklo a já měla... celý příspěvek > |  | Hrozny mají málo velkých kuliček, 4.8.2009 Paní Aleno, moc, moc díky za všechny Vaše rady, vše udělám tak jak jste mi napsala, a uvidím příští rok, jak to vše poroste. Škoda jen, že to už Vám nebudu moci nikam napsat, aby jste věděla, jaká jste byla učitelka. Aleno, ještě mi to nedá a musím... celý příspěvek > |  |
|  | Hrozny mají málo velkých kuliček, 3.8.2009  Srdečně Vás zdravím a moc a moc děkuji za dobré rady. Zkusím tedy oddělit od staré sazenice ten zakořeněný prut, co je v zemi s 3 letošními výhony. Uvidíme, jak se mi zadaří. Udělám to tak, jak jste psala. Mám ho oddělit přímo u té staré a... celý příspěvek > |  | Hrozny mají málo velkých kuliček, 2.8.2009  Srdečně Vás zdravím paní Aleno a moc děkuji za rady a informace. Jak jste mi radila odstranit ty hrozny z druhé várky, tak ty jsem odstranila a i některé co byly jako první a byly opravdu špatné. Co znamená, že vysilují hlavu? To je... celý příspěvek > |  | Hrozny mají málo velkých kuliček, 31.7.2009 Dobrý den, moc děkuji za informaci. Teď jsem zase o něco chytřejší. Mohu se Vás ještě na něco zeptat? Když víno kvete, tak je nad těma hrozny strašně moc listů a já nevím, jestli se ty listy nemají aspoň částečně odstraňovat? Jednak kvůli... celý příspěvek > |  | Hrozny mají málo velkých kuliček, 30.7.2009 Dobrý den pane M.T.,
moc děkuji za rady a informace. Teď už vím co mám asi za odrůdu a co s ním příští rok udělat, ještě než začne kvést. Ještě se Vás zeptám, zda je normální, že se nyní v tuto dobu tvoří další květy? Vloni jsem to měla... celý příspěvek > |  | Hrozny mají málo velkých kuliček, 29.7.2009  Přátelé, mám dotaz ohledně vinné révy. Před 2 roky jsme koupili domek a na zahrádce máme vinnou révu o které nevím ani název. Jenom, že má modrou barvu a původem je ze Slovenska a že plodilo kdysi plody velké jako dlaň a je staré asi 25... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|