Příspěvky uživatele - 215.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva k pergole, 22.3.2010
Tak to se divím, že vám ani do konce září nedozrála. Na konci července mám chrupku ještě jako brčál a dozraje...
Réva k pergole, 22.3.2010
Ze kdy je ta fotka? Když se u chrupky takhle vybarvují hrozny, tak už mám dřevo docela slušně vyzrálé, u vás vidím ještě zcela nezralé dřevo - nehnojíte moc dusíkem?
Réva k pergole, 22.3.2010 Obsahuje fotku
Z uvedených odrůd mám zkušenosti s Chrupkou červenou a Královnou vinohradu, pěstuji pod Krušnými horami, v 360m n m, u zdi. Královna vinohradu je v mých podmínkách nejcitlivější na plíseň révovou ze všech odrůd co mám, ale zatím jsem vystačil vždy s... celý příspěvek >
Kvalitní přepravky na víno, 15.12.2009
Co je na těch zelených nekvalitního? VJK
Augustin (V 25 - 20), 10.12.2009
Augustin = Pleven ustojčivyj = V-25-20. Všechno jedna odrůda. VJK
Augustin (V 25 - 20), 8.12.2009
Jste si jistý, že máte skutečně V 25-20? Ta by měla být, alespoň podle dostupných údajů odolnější proti mrazu (-23 -26C) než arkadia (-19 - 22C). Nehnojíte moc dusíkem? To by odpovídalo těm nevyzrávajícím letorostům. 1,5cm (i víc) v průměru mi běžně... celý příspěvek >
Vhodnost odrůd pro vedení vertiko, 7.12.2009
Jestli je jediný důvod pro vertiko to, že nechcete dělat drátěnku, tak bych snad opravdu radši udělal tu drátěnku.
Bezsemené odrůdy, 4.12.2009
Část skleníku budu zjara a na podzim vytápět, přes zimu temperovat. Budou v něm i citrusy. Rád bych zkusil právě něco pozdního, tak aby bylo zhruba touhle dobou zralé. A naopak něco velmi raného, se sklizní květen/červen. VJK
Bezsemené odrůdy, 3.12.2009
Opět bez podpisu - VJK.
Bezsemené odrůdy, 3.12.2009
A neporadil Vám, kde ji sehnat? Láká mě vyzkoušet ji ve skleníku.
Bezsemené odrůdy, 1.12.2009
Asi budete mít pravdu, díval jsem se i do ОФИЦИАЛНА СОРТОВА ЛИСТА НА... celý příspěvek >
Bezsemené odrůdy, 30.11.2009
Dovolím si nesouhlasit, Edro bez seme rozhodně není synonymum pro Sultaninu nebo Thompson Seedless. Sice má v původu Sultaninu, ale je křížencem Rusensko edro a Bezsemenen chybrid VI-4, proti Thompson Seedless má násobně větší velikost bobulí. VJK
Zapomněl jsem se podepsat - VJK
Máte nějaké zkušenosti s odrůdami Elma a Edro bezseme (pravděpodobně synonym pro Rusensko bezseme)?
Ribier, Olšava, Okava a Julski Biser?, 30.11.2009
Já ze zakořeňování řizků nedělám vědu - cca 40 cm dlouhý řízek, oříznu všechna očka kromě nejvyššího a dám za okno do nádoby s cca 5 cm vody. Po zakořenění zasadím. Úspěšnost 100%, respektive se mi ještě nestalo, že by nějaký řízek nezakořenil a... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika