Příspěvky uživatele - 156.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to?, 24.3.2009
A jak to musi byt minimalne siroke aby jsem tam ty tuje mohl dat?A nebo ta sirka tam hraje i nejakou jinou roli nez ze by se to tam neveslo?
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 23.3.2009
Tak jsem se rozhod ze si ten mountfield na konci dubna koupim.Uz jsem toho tady v tech diskusich precetl tolik ze jsem lehce zmaten ale to nevadi Jen me mrzi ze za tu cenu nema loziska v kolech a kos se musi vysypavat ruco ale to snad nebude... celý příspěvek >
Zatravnovacky, 23.3.2009
Mohl by my nekdo poradit nejake travni semeno do zatravnovaci dlazby. Aby nerostla moc do vysky ale zaroven byla husta a pekna... proste takovej anglickej travnicek v zatravnovackach
Co je to?, 23.3.2009
Tak to je super to je to co se my liby A mohl by my jeste nekdo poradit chtel bych si zalozit zivy plot delka tak kolem dvaceti metru a bude to v zahonku tak pul metru sirokem.Jde my o to jestli by ty TUJE SMARAGD nesli s necim zkombinovat aby to... celý příspěvek >
Co je to?, 23.3.2009 Obsahuje fotku
Muze my nekdo rici co je to?Dekuji
Malotraktor kolem 60000, 22.3.2009
Muze my nekdo rici co je to vakuovy sber travy?Diky
Malotraktor kolem 60000, 18.3.2009
No a tak my reknete kdyz by ten traktor od Mountfieldu co je na obrazku v polovine teto diskuse nestal 142000 ale treba 70000 tak by to byl super stroj za super penize?
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 17.3.2009
Mohl by me nekdo poradit jak ma bejt idealne siroky vyhozovy otvor a jak by se dala zvisit saci ucinnost. Chapu ze cim ta trava bude vyssi, tak tim bude i vyssi pravdepodobnost ucpani.Ale fakt me desi predstava ze si koupim TRAKTOR MOUNTIFIELD... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 16.3.2009 Obsahuje fotku
A co rikate na TRAKTOR MOUNTIFIELD XHX 24 HD/THX122 HYDRO?Mam pozemek kolem 6000m mirne svazity.Ma docela silnej vykon a bojim se aby se my neucpaval vyhozovy tunel... to by pak bylo k vzteku. A dalsi otazka je ze je to od Mountfieldu i kdyz nekdo o... celý příspěvek >
Zahradni traktor - co vybrat, 15.3.2009
Nekde jsem cetl ze ma malý výhozový tunel.Při trochu vyšší trávě se bude vyhozovy tunel ucpávat.Tak nevim poradte...
Zahradni traktor - co vybrat, 15.3.2009
A co rikate na TRAKTOR MOUNTIFIELD XHX 24 HD/THX122 HYDRO?Mam pozemek kolem 6000m mirne svazite.
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 8.3.2009
Tak oplocene to bohuzel neni.
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 8.3.2009 Obsahuje fotku
Je to novinka a docela se mi zamlouva.Mam zahradu kolem 6000m je to na horach mirne svazite a nekde i vice.Tak poradte...
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika