|
Příspěvky uživatele - 153.126
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zásilková zahradnictví, 27.7.2009 Také jsem se obrátila na ČOI, Konvičkovi spadají pod Ostravu. Už by bylo nejlepší, kdyby jim zahradnictví zavřeli, protože stížností je hodně, ale jen někdo si stěžuje oficielně. Zuzana |  | zásilková zahradnictví, 7.11.2008 Také jsem se obrátila na ČOI v Ostravě, Konvičkovi dostali pokutu. Jájina |  |
|  | zásilková zahradnictví, 13.10.2008 Tak už mi phqdvrátili peníze, trvalo to sice rok a půl, ale dopadlo to v můj prospěch. Jaroslava |  | zásilková zahradnictví, 1.9.2008 Podejte na ně trestní oznámení, jako jsem to udělala já. Soud jsem vyhrála, odvolali se ke krajskému soudu, ten zatím neproběhl. Konvičkovi hřeší na to, že jim to všechno projde. Jaroslava |  |
|
|
|