|
Příspěvky uživatele - 169.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Afrikány, 28.2.2007 Já mám dobrou zkušenost s tím,že afrikány vyseji do bedýnek a umístím do studeného skleníku.Pak čekám až vyrostou aspon do výšky 15 cm - záleží na odrůdě.Poté je od sebe lehce odtrhávám , vydrží všechno- a po zmrzlých je dám do truhlíků,na... celý příspěvek > |  | padlí na surfiniích, 28.2.2007 tak to jste štastný člověk,nebot mně se každoročně jak surfínie tak petúnie podaří zlikvidovat padlím at dělaá co dělám.Přešla jsem na afrikány. |  |
|  | kde se dají koupit kvalitní surfinie v severočeským kraji, 28.2.2007 pozor na nákup surfinií v Baumaxu a pod.Koupila jsem tam surfínie a nebyly to surfínie ale petúnie - ovšem za cenu surfiníí |  | sufinie, 28.2.2007 po odkvětu stačí vysypat semínka a za rok je vysít na agroperlit, POZOR semínka jsou menší než maková tak je po výsevu nezakrývat zeminou ale jen savým papírem a udržovat ho vlhký a pak vzešlé přepíchat 2 klrát! |  | Truhliky - a co v nich, 28.2.2007 hezké jsou také drobnokvěté afrikány.stačí jednou koupit semínka a další roky jste samozásobitel a také zásobitel všech okolo |  | Pupálka dvouletá, 28.2.2007 dá se říci,že kdo si ji pro krásu dá na pozemek a nereguluje její růst,tak je z ní za pár let neštastný,je totiž schopná udusit vše kolem sebe |  |
 |
|
|
|