Příspěvky uživatele - 169.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Afrikány, 28.2.2007
Já mám dobrou zkušenost s tím,že afrikány vyseji do bedýnek  a umístím do studeného skleníku.Pak čekám až vyrostou aspon do výšky 15 cm - záleží na odrůdě.Poté je od sebe lehce odtrhávám , vydrží všechno- a po zmrzlých je dám do truhlíků,na... celý příspěvek >
padlí na surfiniích, 28.2.2007
tak to jste štastný člověk,nebot mně se každoročně jak surfínie tak petúnie podaří zlikvidovat padlím at dělaá co dělám.Přešla jsem na afrikány.
kde se dají koupit kvalitní surfinie v severočeským kraji, 28.2.2007
pozor na nákup surfinií v Baumaxu a pod.Koupila jsem tam surfínie a nebyly to surfínie ale petúnie - ovšem za cenu surfiníí
sufinie, 28.2.2007
po odkvětu stačí vysypat semínka a za rok je vysít na agroperlit, POZOR semínka jsou menší než maková tak je po výsevu nezakrývat zeminou ale jen savým papírem a udržovat ho vlhký a pak vzešlé přepíchat 2 klrát!
Truhliky - a co v nich, 28.2.2007
hezké jsou také drobnokvěté afrikány.stačí jednou koupit semínka a další roky jste samozásobitel a také zásobitel všech okolo
Pupálka dvouletá, 28.2.2007
dá se říci,že kdo si ji pro krásu dá na pozemek a nereguluje její růst,tak je z ní za pár let neštastný,je totiž schopná udusit vše kolem sebe
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika