Příspěvky uživatele - 64.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vyčistit koupací jezírko?, 31.5.2010
Děkuji za reakci. Myslím že průtok UV lampou je nastven správně na 12000-16000l/hodinu, jedno čerpadlo dává 16000l/hodinu. UV lampa je zapojena pouze na jedno čerpadlo tedy je to správně. Druhé čerpadlo není zapojeno přes UV lampu, jak už sem psal... celý příspěvek >
Čistička je po těch třech dnech docela špinavá, proto ji čístím-vymačnám několikrát molitany a vypustím. Typ čističky z hlavy přesně nevím, musel bych to hohledat v papírech. Průtok nastaven na 12000-16000l/za hodinu. Takto to již bylo zapojeno... celý příspěvek >
Zeolit je součástí čističky Oase. Už ho tam mám přes 2 roky. Mám objednaný nový tento týden dorazí, tak ho tam dám. Uvidíme jestli to zabere.
Jak vyčistit koupací jezírko?, 30.5.2010
Filtrace a UV lampa běží neustále 24 hodin denně. Čističku čistím kažé cca 3 dny, síťkou sbírám nečistoty na hladině + další sbírá skimmer. Už nevím co dělat víc... Příjde mi to nekonečná práce. Řasa nebo co to je patrně přirůstá rychleji než to... celý příspěvek >
Jak vyčistit koupací jezírko?, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Prosí místní odborníky o pomoc s koupacím jezírkem. Jezírko nyní 3 rokem, objem cca 55m3. Cca před 3 týdny se začala zakalovat voda-do zelena, ze dna vyplavávají zeleno hnědé řasy, na kamemech zeleno hnědý šlem. Startovací bakterie jsem před cca 14... celý příspěvek >
Slaná voda v jezírku, 10.1.2010
Přesně tak viz první příspěvek. Jedná se o jezírko, kde bych chtěl použít mírně slanou vodu a sanitaci vody na bázi elektrolízy. V bazénech to funguje. Ale spíš mi jde o to co v jezírku. Asi nikdo zkušenost nemá? Podívejte se např. sem (princip a... celý příspěvek >
Slaná voda v jezírku, 6.1.2010 Obsahuje fotku
Jo to jezero je koupací rozměry cca 10 x 5 x 1,6m. Kameny pod hladinou jsou většinou placáky z žuly, nemají moc ostré hrany, na dně je nad kameny ještě kačírek. Trocha opatrnosti je potřeba ale už to mám 2 rokem a s malým dítětem se v tom koupu a vše... celý příspěvek >
Slaná voda v jezírku, 5.1.2010 Obsahuje fotku
Pokusím se vložit obrázek. Jiný zatím není k dispozici. snad to z toho bude vidět.
Slaná voda v jezírku, 4.1.2010
Nevím jestli jde o reakci na můj příspěvek č.1. Ale velikost jezera je cca 66 kubíků. Reakce na druhý příspěvek nad tímto: Písek se na stěny jezera nepoužívá! Já mám např celé dno a stěny vyskládané z kamenů-placáků do sebe zapasovaných takže se... celý příspěvek >
Slaná voda v jezírku, 21.12.2009
Je možné použít v zahradním koupacím jezírku tzv. slanou vodu-sanitace vody na bázi elektrolýzy? Rostliny ani ryby v jezírku nemám. Stejný princip se používá u některých bazénů.
Hnědý šlem na dně, 27.7.2009
Že by nikdo neporadil? Nevěděl?
Hnědý šlem na dně, 23.7.2009 Obsahuje fotku
Tak sem se konečně dostal k tomu abych to nafotil. Takže na fotkách je vidět bubliny vznikající zejména na mělčinách ale také v celé ploše jezera. Dále je nafocena ta hnědá řasa volně a přichycená na kačírku. Je to taková hnědo zelená řasa spíše... celý příspěvek >
Hnědý šlem na dně, 30.6.2009
Ještě minulý rok jsem dopouštění neměl. A dopouštěl sem ručně tak jednou za měsíc někdy dříve podle počasí jak bylo teplo myslím že to bylo max 2-3 kubíky těžko odhadnout na té ploše jezera to byly asi 2cm. Takže teť to dělá automat. Minulý rok se... celý příspěvek >
Na stránkách sos-jezirka-rybnicky.cz jsem nalezl doporučený postup při problémech s jezírkem takže toto: Problém: ŘASY -Povlakové řasy na kamenech, rostlinách "hnědý sliz" Příčina: Nadbytek živin, slunečního svitu, nedostatečné provzdušnění.... celý příspěvek >
Jezírko je zřízené druhým rokem. Vodu moc neobněňuju. mám uděláno automatické dopouštění takže co se odpaří tak se samočinně dopustí. Co naprší uteče přepadem pryč. Voda je dopouštěna z vodovodního řádu.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika